Afirmaţii pentru vindecarea sufletului şi a corpului

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Afirmaţii pentru vindecarea sufletului şi a corpului (sursa foto: Pixabay)
Afirmaţii pentru vindecarea sufletului şi a corpului (sursa foto: Pixabay)

Afirmaţiile au o putere incredibilă în a ne forma convingerile şi a ne influenţa viaţa. Tot ce gândim şi spunem, atragem şi transpunem în realitate. Atunci de ce să nu atragi cele mai bune lucruri în viaţa ta?

Primul pas este să avem grijă la gândurile noastre, să monitorizăm fiecare gând intruziv care ne poluează gândirea. Pe cât este de uşor să atragem ceva rău în viaţa noastră, pe atât este de uşor să ne schimbăm traiul în bine.

Al doilea pas este să nu fii dur cu tine când nu îţi iese din prima monitorizarea atentă şi eliminarea gândurilor care te fac să te simţi rău despre propria persoană.

Al treilea pas este să ai crezi că ai puterea de a-ţi schimba viaţa. Nu-ţi face griji dacă nu ai convingerea asta de la primele afirmaţii. acestea trebuie repetate în fiecare zi timp de câteva luni pentru a te trezi pur şi simplu spunându-le din senin, cu deplină convingere.

Iată câteva afirmaţii cu care să începi vindecarea ta sufletească şi fizică:

Afirmații pentru vindecarea sufletului

Îmi permit timp și spațiu pentru ca sufletul meu să se vindece.

Sunt blând cu mine în procesul de vindecare.

Cred în capacitatea mea de a manifesta fericirea și vindecarea.

Aleg să mă vindec.

Totul în viața mea funcționează excelent.

* După cum vezi, este o chestiune de alegeri. Alegem cum dorim să ne simţim, apoi îi spunem minţii noastre să accepte asta şi să o transpună în viaţa noastră. 

Aşa cum ne putem speria de o boală şi chiar ajungem să simţim simptomele chiar dacă nu o avem (ipohondrie) - ceea ce chiar ne poate împinge spre o stare reală de rău - aşa putem să îi spunem corpului nostru în fiecare zi cât de puternic este şi cât de capabil este să facă faţă în orice situaţie.

Afirmaţii negative precum 'eu sunt sau el este bolnăvicios sau predispus la boli' chiar ne poate convinge că ne simţim perpetuu rău, chiar şi în momente când nu avem o boală propriu-zisă. Ori primirea veştilor medicale cu o doză foarte mare de teamă arată lipsă de încredere în propriul tău sistem de a lupta şi în medicii care te pot ajuta, ceea ce face ca starea să se înrăutăţească şi de la nivel psihic, nu doar fizic.

Tu ce alegi să îi spui corpului tău?

Afirmații pentru vindecarea fizică

Corpul meu devine mai puternic în fiecare zi.

Sănătatea mea se îmbunătățește.

Sunt într-o formă excelentă.

Corpul meu se vindecă singur.

Sunt vindecat/ă.

Dacă ţi-au plăcut aceste afirmaţii, îţi sugerăm şi: ZECE afirmaţii pentru vindecarea corpului, minţii şi sufletului. Cum ne influenţează gândurile sănătatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel