Agitație pentru Berbeci, tensiuni și frustrări pentru Taur și Gemeni. La ce trebuie să fie atenți?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce le așteaptă în zilele care urmează pe aceste TREI zodii?

Martie se apropie cu pași repezi. Și, ce ne aduce?

Prima eclipsă din acest an! Astrologul Daniela Simulescu este de părere că va urma primul examen al astrelor pentru noi pe 2024.

Luna Plină din Balanță sau Eclipsa de Lună din 25 martie o să pună mai mult accent pe relațiile pe care le avem, dar și pe capacitățile noastre de a face compromisuri. Ori de a negocia. Suntem încurajați să evităm ceea ce ne displace.

De asemenea, luna martie va veni și cu tranzitul lui Mercur în semnul Peștilor, care o să ne oblige să fim mai atenți și la sentimente.

Mercur în Pești în harta natală sau abilitatea naturală de exprimare a ideilor într-un mod poetic

Iată ce îi așteaptă pe acești nativi în următoarele zile, de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

Berbec/Ascendent în Berbec

În această săptămână, agitația va fi cuvântul de bază pentru tine. O să fii precum o sticlă de suc, agitată constant. Te consumi mult, dar nu se întâmplă nimic. La tine, tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn de azi va avea loc în Casa a 12-a. Așa că, este vorba despre hibernare. În niciun caz despre exces de zel. Nu este cea mai bună săptămână să ieși în față. Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru tine este să fii mai selectiv. 

Taur/Ascendent în Taur

Zilele acestea, s-ar putea să nu îți calculezi corect niște riscuri. În consecință, poți să provoci niște tensiuni în jurul tău. Vrei prea mult, iar oamenii pur și simplu nu pot ține pasul cu tine. Sau nu pot fi precum te aștepți tu să fie. La final de săptămână, Venus din Casa a zecea va face careu cu Uranus din semnul tău. La fel, provoci niște evenimente neașteptate, care s-ar putea să îți aducă unele surprize. Unele pot fi plăcute, altele mai puțin pe plan profesional, așa că nu ai când să te plictisești în această săptămână.

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn de azi se va petrece la tine în Casa a XI-a așa că este momentul să închei socotelile cu o persoană, fie că îți este prieten sau doar cineva din anturajul pe care îl ai.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, tripla conjuncție despre care discutăm, dintre Soare-Mercur-Saturn, are loc în Casa a zecea. Pentru mulți nativi, acest fenomen poate să vină cu recunoașterea meritelor în carieră, dar pentru mulți poate să vină cu o frustrare imensă. Iar această frustrare aduce cu sine și multă tristețe. 

În același timp, astrele îți recomandă ca după ce v-ați văitat atât cât ați considerat de cuviință, să vă scuturați și să vedeți ce este de făcut de acum înainte. Pentru că Saturn are darul să îți arate că nu mai poți mai mult. Trebuie să accepți realitatea.

Ai în vedere și: Cum să manifestăm bani? Sfaturi pentru prosperitate financiară, potrivite pentru oricine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel