Mercur în Pești în harta natală sau abilitatea naturală de exprimare a ideilor într-un mod poetic

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce înseamnă când ai Mercur în Pești în harta natală?

Știm că Mercur este planeta comunicării, a gândirii și a învățării în astrologie. Poziția lui Mercur într-o hartă natală ne arată stilul de comunicare al acelei persoane, dar și felul în care procesează informațiile. 

Conjuncție Mercur-Pallas Athena în harta natală sau când negustorul se face frate cu războiul

Să ne amintim și de faptul că retrogradarea lui Mercur aduce la lumină dificultăți în comunicare, întârzieri, dar și confuzie în procesele de gândire.

Cum definim semnul Peștilor?

Peștii sunt sensibili la schimbare și oscilează mereu între mai multe perspective. Sunt guvernați de planeta Neptun, așa că aducem în discuție tot ceea ce este misterios, adânc, poetic.

Nativii Pești sunt persoane sensibile, intuitive, empatice și au o conexiune intensa cu latura lor emoțională și spirituală. Uneori, sunt văzuți ca fiind indeciși, evazivi sau prea concentrați pe propria lume pe care și-o construiesc.

Este lesne de înțeles faptul că nativii născuți în acest semn de apă sunt atrași de creativitate, de arte, de spiritualitate și de orice altă formă de expresie emoțională.

Proverbe pentru zodii. Ce i se potrivește nativului Pești?

Ce înseamnă când Mercur se află în semnul Peștilor într-o hartă natală?

Ei bine, dacă în astrograma ta, Mercur se află în semnul Peștilor, asta înseamnă că gândești, comunici și procesezi informațiile într-un mod mai subtil și mai intuitiv. 

Nativii Pești sunt recunoscuți pentru sensibilitatea lor, dar și pentru intuiția puternică. Au o abilitate puternică de a se conecta cu subtilul și cu partea spirituală. Astfel, când Mercur este în Pești într-o hartă natală, putem avea în față o persoană care nu pune atât de mult accent pe partea logică și rațională, ci pe intuiție și pe imaginație.

De asemenea, nativul este capabil să fie receptiv la anumite semnale mai subtile. Poate să înțeleagă sentimente și perspective dintr-un mod mai profund. 

Mercur în Pești exprimă și o minte creativă și un accent pus pe latura artistică. Persoanele cu Mercur în Pești sunt capabile să își exprime ideile într-un mod poetic, prin orice mijloc artistic. În schimb, aceste aspecte pot aduce și anumite provocări în comunicare, fiindcă energia Peștilor poate să fie uneori neclară sau ambiguă.

De pe canalul KRSChannel, aflăm următoarele de la astrologul indian: "Semnul Peștilor discută despre imaginație, despre "cealaltă lume". Pe scurt, despre tot ce nu are legătură cu lumea materială. Spiritualitate. Ezoterism. Al șaselea simt. Mercur este mai concret, mai logic, mai matematic, mai comunicativ. Așadar, când Mercur este în semnul Peștilor, se poate produce un mic conflict. Nativii care au acest aspect în hartă pot întâlni anumite dificultăți în a înțelege lucrurile logice.

Dar, să nu uităm un lucru. O mulțime de poeți au Mercur în Pești în astrogramă. Sau artiști și dansatori. Și geniile au Mercur în Pești. Să îl notăm doar pe Einstein!”

Îți recomandăm și: Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Peștilor în căutarea relației ideale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel