Ambriel, îngerul lunii mai, calea spre adevăr și echilibru. Rugăciunea specială

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Arte Divinatorii
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Vă prezentăm câteva detalii despre Ambriel, îngerul protector reprezentativ pentru luna mai, dar și cel care ne poate inspira creativitate și claritate în comunicare. Avem câteva elemente uluitoare referitoare la energia sa, dar și o rugăciune pentru a ne putea bucura de protecția acestuia.

Ambriel ne poate ajuta să comunicăm mai clar, precum majoritatea îngerilor este un spirit păzitor, ne poate înconjura cu energia sa pozitivă și ne poate face să fim mai motivați.

Ambriel aduce creștere spirituală, dar și multe idei noi. Pe de o parte, acest înger poate să ne ajute să ne găsim echilibrul între minte și suflet, iar pe de altă parte ne poate aduce multă claritate în gândirea noastră, acesta fiind un pas important în calea către adevăr. Ambriel este și o poartă către vindecare deoarece prin echilibrul dintre mintea noastră neobosită și sufletul nostru luminos, putem să ajungem să ne vindecăm trupul și să trăim armonios.

Numele acestui înger a fost găsit înscris într-un vechi descântec evreiesc împotriva forțelor răului. Totodată, în cabala este folosit ca protector al celui de-al 7-lea sigiliu al planetei Marte.

Ambriel este îngerul lunii mai, dar și îngerul care are ca cifră reprezentativă cifra cu rezonanță feminină 6, întâmplător sau nu, numărul anului 2022. Cifra 6 ne trimite cu gândul și la energiile creativității care deși sunt produse aici pe pământ, își au ecourile în ceruri pentru totdeauna.

Ambriel este considerat a fi și protectorul Gemenilor, îngerul special al acestui semn zodiacal.

Culorile specifice: galben și verde

Numerele norocoase: 5 și 6

Planete: Mercur, Saturn

Rugăciune către îngerul Ambriel

Ambriel, îngerul meu, ajută-mă să mă concentrez mai bine la tot ce am de făcut, dă-mi mie claritatea minții și fă-mă să văd adevărul, să deschid ochii asupra a ceea ce mă înconjoară. Fă ca eu să pot comunica eficient și astfel să aduc lumină în relațiile din jurul  meu. Ajută-mă să pot lăsa în urmă tot ce nu îmi mai folosește, călăuzește-mi pașii spre manifesterea sănătoasă a emoțiilor. Purifică energia negativă din jurul meu, înalță-mi sufletul și îndreaptă-mi gândurile către recunoștință.

Click aici pentru a citi care este mesajul îngerilor trimis special pentru fiecare zodie/ascendent!

surse: Gustav Davidson, A Dictionary of Angels, guardianangels.altervista.org, alurasangels.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel