Astrolog Daniela Simulescu: Cu toții suntem datori în 2022 cu o vindecare

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 10 ian, 19:32 | Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DCNews si redcator-șef Astrosens.ro, ne-a reamintit care este cel mai important eveniment astrologic al anului 2022. 

În anul ce urmează, cu toții avem așteptări imense. Pe toate planurile.

După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat.

Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani.

Mai exact, Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie 2022 va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035.

Citește și Evenimentul-CHEIE al anului 2022: Conjuncția Jupiter-Neptun în Peşti

Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. Doar după ce ne vom dizolva ego-ul, vom deveni prezenți. 

Într-o postare pe contul unei rețele sociale, Daniela Simulescu (redactor-șef Astrosens) a făcut câteva declarații despre cel mai important lucru din 2022:

Cu toții suntem datori în 2022 cu o vindecare. Fizică, sufletească sau mintală. În mod direct sau obligați. Conjuncția Jupiter-Neptun din semnul Peștilor, de pe 12 aprilie, ne va "dizolva" până într-acolo încât nu vom mai ști de noi. Și astfel, ne vom da seama că prioritatea este starea de bine. Că așa trebuie început orice. Fie că este vorba de relații, cariere, familii.

Acum știți cum este: astrele ne dau, dar nu ne bagă și în traistă. Cine vrea, bine. Cine nu, va trebui să aștepte următoarea conjuncție Jupiter-Neptun de peste 13 ani.”

Da, următoarea conjuncție Jupiter-Neptun se va petrece în semnul Berbecului, în perioada 23-24 martie 2035. 

Iar cea mai recentă conjuncție a acestor planete a avut loc în semnul Vărsătorului, în anul 2009, mai ales în luna iulie. Cu ocazia apropierii de prima retrogradare a lui Mercur retrograd din 2022, vă invităm să vă amintiți ce s-a întâmplat important în viața voastră acum 13 ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play