Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Gemeni de pe 18 iunie: "Ai grijă la confuzii, fii rațional!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Iată ce ne spun astrologii internaționali despre Luna Nouă în Gemeni de pe 18 iunie!

După cum aflam ieri de la astrologul Daniela Simulescu, Luna Nouă în Casa a 12-a are legătură cu mintea și subconștientul nostru, dar și cu trecutul.

Ce face arhetipul Gemenilor? Este cel care gândește non-stop. Dar Luna vrea emoții, iar când o pui în semnul Gemenilor, este foarte cerebrală. Însă, când se află în careu cu Neptun, mintea devine destul de turmentată.

Tot astrologul ne recomanda să nu ne credem propriile scenarii în jurul acestei date, pentru că gândurile noastre vor fi unele destul de păcătoase. 

Aceeași părere o are și astrologul Ablas Roland Legrand, care consideră că sentimentul de confuzie va fi în floare. Suntem sfătuiți să nu acționăm pe baza propriilor credințe, ci să apelăm cât mai des la raționalitate. În caz contrar, s-ar putea să spunem sau să facem lucruri pe care le vom regreta mai târziu. 

Saturn vrea să ne avertizeze și să ne îndemne să nu ne grăbim în data de 18 mai. Pentru că orice gând exagerat ne poate face rău. S-ar putea să acuzăm oamenii de lucruri pe care nu le-au făcut niciodată.

În același timp, Bracha Goldsmith este de părere că energia mutabilă a semnului Gemenilor ne oferă o bună ocazie să fim mai flexibili, să ne adaptăm mai ușor și să ne lăsăm purtați de val.

De fapt, astrologul ne spune că ne putem și folosi de această energie care poate aduce schimbare, mișcare, mai multă adaptabilitate. Mai ales că Luna Nouă se va petrece într-un semn dinamic și comunicativ, precum cel al Gemenilor. 

Cuvintele vor fi importante în jurul acestei date de 18 iunie, de aceea trebuie să avem mare grijă de modul în care le folosim. Poți deveni mai prezent, să gândești mai mult, dar să ai mare atenție ce spui, pentru că orice cuvânt folosit greșit poate fi interpretabil sau neplăcut, spus într-un context nepotrivit.

Luna Nouă în Gemeni, de pe 18 iunie. Recomandări în funcție de zodie

De asemenea, astrologul Pam Gregory discută despre fenomenul Lunii Noi în Gemeni, care poate aduce unele decepții sau iluzii duse la grad extrem. De fapt, trebuie să avem grijă ce spunem. Ni se recomandă să lăsăm deoparte scenariile, să renunțăm la gânduri inutile, care ne fac rău. 

Astrologul Joni Patry spune că este cazul să găsim mai multe înțelesuri, să reflectăm și să medităm. Gemenii vorbesc despre învățare, despre modul în care discutăm cu ceilalți. Putem privi acest aspect al Lunii Pline ca pe o oportunitate de a ne gândi mai mult și de a discuta clar și liber, fără să folosim cuvinte dure în raport cu ceilalți. Să creăm conexiuni, să învățăm mai mult, să ne extindem orizonturile.

Spiritualitatea poate deveni un capitol important. Iar astrologul nu face neapărat referire la religie. Ci la propria noastră liniște. Să ne gândim la ceea ce ne face fericiți și la ceea ce ne face să ne simțim în siguranță.

În jurul Lunii Noi, putem observa și că ambițiile se pot schimba, iar relațiile capătă un aspect important. Trebuie să găsim cai și noi poduri de a traversa mai lent o perioadă agitată.

Poți să fii interesat și de următorul articol: 18 iunie: Luna Nouă în Gemeni. Ce aflăm de la astrologul Daniela Simulescu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel