Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Gemeni de pe 30 mai, „tinerețe și prospețime”. „De ce m-am trezit azi?”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Astrologii internaționali ne anunță despre puterea Lunii Noi care se va petrece pe 30 mai în semnul Gemenilor. Este un moment excelent pentru a ne reîmprospăta felul în care gândim, pentru a ne simți mintea tânără, dar și pentru a putea contempla la tot ce are lumea de oferit și pentru a încerca lucruri noi care să ne facă să vibrăm altfel. 

Astrologul Bracha Goldsmith ne anunță pe canalul său de YouTube că Gemenii reprezintă tinerețea, curiozitatea, „primele cuvinte ale copilului”, și mai ales întrebările acestuia. Odată cu Luna Nouă din semnul Gemenilor vom simți energia tinereții și poate chiar vom intra în contact cu ceea ce ne doream în copilărie. 

Să nu uităm că acest eveniment se petrece într-un moment în care Marte și Jupiter se află în Berbec, chiar la o zi după conjuncția dintre aceste două planete. Marte este despre luptă și până la urmă poate că e nevoie să înveți să lupți. Poate că e nevoie să te ridici și să fii războinicul acela la care visai în copilărie. Ce îți spuneai că vrei să devii când te vei face mare? Poate acum e momentul să acționezi. Pornește chiar de la furia ta: ce anume te enervează? Pe ce anume îți proiectezi furia? De ce ești nervos, de fapt? Ce îți dorești să schimbi în lume? Găsiți aici mai multe detalii despre conjuncția Marte-Jupiter de pe 29 mai

Vei putea intra în energia Lunii Noi din Gemeni cu toate aceste întrebări și cu o forță nouă de a schimba ceva în viața ta, dar și în felul în care te simți tu însuți în corpul tău. Mercur încă este retrograd în semnul Taurului, ceea ce înseamnă că suntem la o frecvență mentală mai scăzută. „Nu e momentul să vă grăbiți nicăieri, ci să contemplați mai mult”, spune astrologul Bracha Goldsmit. Priviți la puterea influenței, la ce anume vă influențează acțiunile, gândurile. Ce social media consumați, ce efect are asupra voastră? Voi cum îi influențați pe alții? 

În același timp, este un moment bun ca să vă puneți întrebarea „de ce m-am trezit azi?”

Gemenilor le plac întrebările grele, ale sensului vieții. S-ar putea chiar să găsești răspunsuri la întrebări care te-au măcinat. În același timp, Pam Gregory anunță și ea că este o perioadă perfectă pentru a ne pune intenții, dar și pentru a reflecta la concepte precum „libertatea” și „adevărul”. Avem o energie nouă, o prospețime cu care nu ne mai întâlniserăm de mult timp, să facem curat în gândurile noastre, să trecem dincolo de repetiția asta a tot ceea ce gândim zilnic și să mergem către prospețime. Putem schimba energia colectivă cu gânduri bune, cu iubire. 

Totodată, astrologul Daniela Simulescu ne întreabă: „Ce mă costă să încerc și altceva?”- asta ar fi întrebarea pe care să ne-o adresăm nouă înșine. E un moment bun să reluăm anumite studii pe care le-am amânat din diverse motive. Se scurge viața pe lângă noi și nu am început să „gustăm” din ceea ce ne poate oferi. Puteți citi mai multe despre asta chiar aici!

surse: canalele de YouTube Bracha Goldsmith & Pam Gregory

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel