Balanța în 2024: Concentrare pe nevoile personale

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2024. Saturn va obliga nativii Balanță să fie mai atente la sănătate și la stilul de viață. 

Principiul Balanţei, guvernată de planeta Venus, care înseamnă dragoste, beneficii şi puţin noroc, este de a lucra, pe cât este posibil, în condiţii de pace şi linişte, respectând regulile şi legile impuse între oameni. Semnul zodiacal este asimilat simbolului balanţei, care înseamnă în primul rând echilibru.

Compromisul, vorba agreabilă, conversaţia dirijată sunt caracteristicile celor născuţi în această zodie. Acești nativi au aptitudini pentru studiu, îndemânare şi în genere înclinaţii pentru artă, având gusturi rafinate.

Iubesc culorile, tablourile, muzica şi dansul. Pot face carieră în lumea publicităţii sau a comerţului.

Acest semn are întotdeauna un simț profund al spiritului și a ceea ce are nevoie, dar acele nevoi sunt adesea înecate în zgomotul cotidian al vieții moderne. Cu cât Balanțele sunt mai ocupate, cu atât au mai multă nevoie de spiritualitate, dar cu atât e mai puțin probabil să-și ofere permisiunea să o găsească.

Energia Balanței se schimbă doar prin ceilalți, copiază cu ușurință ceea ce fac ceilalți pentru a le putea face pe plac, dar această energie ușor ezitantă ar trebui pusă în culorile potrivite pentru a înțelege mai exact de ce are nevoie de oglindire pentru a se simți bine, de ce trebuie să aștepte mereu validarea în glasurile celorlalți?Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. 

În 2023, Balanțele au trecut prin multe amânări. Venus, guvernatoarea lor, a fost retrogradă în perioada 23 iulie-4 septembrie. Iar Saturn și-a început tranzitul în casa a șașea. Cel mai probabil, au făcut cunoștință și cu o oboseală cronică din cauza ajustărilor permanente. 

Previziuni 2024 Balanță/Ascendent în Balanță

Pentru Balanță, 2024 aduce provocări și reevaluări. Cu Saturn tranzitând Casa a șasea, sentimentul de epuizare și rutină va fi dominant. Munci neîntrerupte fără beneficii vizibile pot cauza frustrări, dar Saturn vrea să învețe Balanța să seteze limite. Pe latura pozitivă, aceasta perioadă încurajează un stil de viață sănătos și o concentrare pe nevoile personale. În timp ce Jupiter tranzitează Casa a opta și apoi Casa a noua, se vor ivi oportunități de a transforma crizele în lecții valoroase, cu potențial financiar pozitiv și o reînnoire a scopurilor de viață. A doua jumătate a anului vine cu încredere și risc calculat, grație influenței Lilith. Anul se încheie cu schimbări majore de mediu și atitudine, orientând Balanța către un parcurs plin de înțelepciune și carismă.

Citește și TREI zodii care vor renaște din propria cenușă în 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel