Bărbații zodiacului. Afrodiziacul perfect pentru EL

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Care sunt mai bune afrodiziace în funcție de zodie, pentru bărbați?

Afrodiziacele pot fi alimente sau băuturi care te stimulează și te ajută să reînvii pasiunea în cuplu. Termenul de afrodiziac vine de la zeița greacă a iubirii, Afrodita. Se spune că, fiind zeița erotismului, putea să-l facă pe orice bărbat să se îndrăgostească de ea, doar dacă îl privea în ochi.

Unele alimente sau băuturi sunt asociate cu partea erotică încă din cele mai vechi timpuri, fiind atestate științific, în timp ce altele se bazează pe legende sau tradiții.

Poți urma aceste recomandări și lasă-te purtată de pasiune! Nu te feri să improvizezi dacă simți că îţi plac alimentele recomandate pentru celelalte zodii.

Dacă vrei să te joci cu opţiunile, poţi verifica recomandările pentru ascendentul tău/partenerului sau chiar al semnului în care se află Venus în hărţile voastre natale.

În cazul în care tu şi/sau partenerul aveţi alergii sau intoleranţă la anumite alimente de mai jos, cel mai bine este să săriţi peste recomandări.

Alimente afrodiziace pentru bărbați

Bărbatul Berbec: Cacao

Cacao are mai multe substanțe active decât potasiul, magneziul, fierul sau antioxidanții. Dar, dintre toate virtuțile sale, se remarcă prin conținutul  de feniletilamină care stimulează aceleași zone ale creierului legate de sexualitate.

Faimosul Giacomo Casanova (care era Berbec) obișnuia să bea mai multe căni înainte să înceapă noaptea, iar faima sa de cuceritor a rămas cunoscută până în zilele noastre!

Bărbatul Taur: Trufe

Care sunt cele mai bune alimente afrodiziace pentru bărbatul Taur? Putem aminti trufele. Acest aliment aromat stimulează producția de androsteron, un hormon masculin derivat din testosteron.

Bărbatul Gemeni: Ginseng

Această plantă erbacee a fost, de asemenea, utilizată de milenii întregi, fiind recomandată pentru tulburările sexuale. Este un vasodilatator puternic, fiind populare trei tipuri: ginseng asiatic, siberian și american.

Bărbatul Rac: Usturoi

Usturoiul ajută fluxul de sânge, care favorizează irigarea organelor sexuale atât la bărbați, cât și la femei. Și acesta este unul dintre alimentele afrodiziace pentru bărbatul Rac care funcționează cel mai bine, deși știm cu toții că, dacă avem o întâlnire, mestecarea unui cățel de usturoi s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru o respirație proaspătă.

Bărbatul Leu: Șofran

Printre alimentele afrodiziace pentru bărbatul Leu se numără șofranul, condiment afrodiziac prin excelență. Acesta are o acțiune stimulatoare datorită conținutului de fitosterol. Acum mai bine de 4.000 de ani, chinezii îl foloseau pentru a ajuta sexualitatea.

Bărbatul Fecioară: Sparanghel

În Roma antică, Pliniu cel Bătrân credea că sparanghelul are virtuți erotice, care, potrivit astrologiei, este hrana care îi ajută cel mai mult pe nativii Fecioarei. Pe lângă gustul său subtil și senzația de prospețime pe care o oferă, acest aliment stimulează producția de testosteron, un hormon care joacă un rol cheie în sexualitatea umană.

Bărbatul Balanță: Cuişoare

Cuişoarele reprezintă încă unul dintre cele mai puternice alimente afrodiziace și are o putere mai mare dacă este luată de bărbații Balanță. Este recunoscut pentru eficacitatea lor în combaterea oboselii fizice și mentale, precum și a dorinței sexuale scăzute.

Bărbatul Scorpion: Stridii

Stridiile sunt renumite de secole pentru puterea lor afrodiziacă. Stridiile conțin zinc, care este necesar pentru dezvoltarea testosteronului, și tirozină, utilă pentru sinteza serotoninei.

Bărbatul Săgetător: Semințe de dovleac

Știai că semințele de dovleac sunt bogate în magneziu? Iar această componentă ajută la creșterea nivelului de testosteron, facilitând absorbția acestuia în sânge. Și conform astrologiei, reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni pentru bărbații Săgetător.

Bărbatul Capricorn: Ardei iute

Unul dintre cele mai populare alimente pentru bărbații Capricorn este chili. Capsaicina găsită în ardeii iuţi provoacă reacții de încălzire, vasodilatație și accelerează ritmul cardiac.

Bărbatul Vărsător: Şampanie

Șampania este un aliment afrodiziac pentru bărbați și este asociată cu luxul și puterea. Efectul său pasional provine de la histamina pe care o conține, precum și de la efectul său relaxant şi dezinhibator.

Bărbatul Peşti: Banana

Este un fruct complet și are puteri afrodiziace datorită compoziției sale, deoarece conține potasiu, magneziu și vitamina B, care sunt necesare pentru producerea de testosteron. Dacă ești un nativ Pești, este unul dintre cele mai bune alimente afrodiziace pentru zodia ta. 

Vezi și: Femeile zodiacului. Afrodiziacul perfect pentru EA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel