Beneficiile lui Venus în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 februarie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni Venus în Pești. Urmează o perioadă bună pentru iertare și împăcare. 

Pe 27 ianuarie, Venus își începe tranzitul în semnul Peștilor, unde va sta până pe 20 februarie. Trecem de la detașarea Vărsătorului la plenitudinea emoțiilor a ultimului semn al zodiacului. Cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste. Vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție.

Venus în Pești percepe, simte, își imaginează. Putem să iubim, să ajutăm să salvăm oamenii și plantele, putem să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm.

Pe 15 februarie, Venus va face o conjuncție cu Neptun. Această alăturare poate crea idealuri exagerate în câmpul iubirii. Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, un vis, de o iluzie. Da, este unul dintre cele mai spirituale aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea devărate decepții amoroase. 

Ne putem vindeca, ne putem dizolva ego-ul. Dacă suntem în relații care sunt cu adevărat potrivite nouă, atunci le vom putea îmbunătăți adăugându-le o notă de imaginație, de creativitate, dezvoltând obiceiuri noi care să reaprindă flacăra pasiunii și să readucă fluturii din stomac, însă toate acestea trebuie să fie făcute într-un mod cât mai obiectiv pentru a nu ne păcăli singuri mai apoi cu o ciorbă reîncălzită. 

Și să nu uităm ceva: Saturn își va începe tranzitul în acest semn pe 7 martie. Deci Venus ne mai oferă ocazia să ne bucurăm de un anumit domeniu care va fi luat, în viitorul apropiat, la puricat de către planeta responsabilității!

BENEFICIILE LUI VENUS ÎN PEȘTI PENTRU FIECARE ZODIE & ASCENDENT

Berbec / Ascendent în Berbec

Venus va tranzita casa a 12-a. Este vremea împăcării cu sinele! Puteți simți iubirea din trecut, puteți rememora momente frumoase. Puteți să faceți pașii necesari vindecării și acceptării care vor duce la închiderea unei răni. Puteți găsi sprijin, puteți primi ajutor de unde nici nu v-ați fi gândit înainte. Ceilalți vă vor admira blândețea!

Taur / Ascendent în Taur

Venus va tranzita casa a 11-a. Veți avea noroc să vă faceți prieteni buni. Veți putea participa la evenimente unde veți avea parte de vizibilitate și popularitate. Puteți culege acum roadele în urma unui proiect profesional. Veți fi lăudați, apreciați, validați. V-aș recomanda să nu vă aruncați prea departe cu planurile pentru viitorul apropiat, unele s-ar putea să fie înșelătoare. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Venus va tranzita casa a 10-a. Apar multe șanse în viața profesională. Îi puteți ajuta și pe alții în carieră prin propriul vostru rol în societate. Relațiile cu femeile de la locul de muncă se pot îmbunătăți, la fel și relațiile cu femeile din viața voastră. În jurul datei de 15 februarie, vă invit să fiți mai suspicioși în ceea ce privește o promisiune a șefilor. 

Rac / Ascendent în Rac

Venus va tranzita casa a 9-a. Deci vorbim despre călătorii, însă nu neapărat călătorii fizice, pot fi și călătorii spirituale, emoționale, puteți să vă conectați mai mult cu latura dvs. spirituală. Venus aduce beneficii și în zona studiilor. Puteți să vă stabiliți obiective, veți avea spor la învățat. Sau puteți trece un examen. 

Leu / Ascendent în Leu

Venus va tranzita casa a 8-a. Pe de o parte, este vorba acum despre pasiune, magnetism, contopire, veți iubi mai mult și mai intens. Pe de altă parte, veți fi atrași și de tot ce înseamnă mister, ocultism. Atenție totuși la conjuncția Venus-Neptun de pe 15 februarie care poate da tendința de a crede în tot felul de subiecte dubioase. În zona profesională pot apărea oameni care să vă ajute în afacerile voastre, puteți primi fonduri de care aveați nevoie.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Venus va tranzita casa a 7-a Beneficiile sunt în zona relațională, se amplifică toate sentimentele, toate trăirile, relațiile se pot suda mult mai ușor și pot aduce cu ele vindecare și iertare, însă nu uitați că totul începe de la iertarea de sine. Conjuncția Venus-Neptun de pe 15 februarie vă poate ajuta să o luați de la capăt sau vă va trezi dintr-o mare dezamăgire. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Venus va tranzita casa a 6-a. Dacă ați schimbat locul de muncă recent, e minunat deoarece va fi un început mai ușor. Primiți sprijin de la colegi care vă ajută, vă îndrumă. Este o perioadă bună pentru a vă găsi un alt job, pentru a adopta un animal, pentru a îngriji plante. Totodată, este o idee bună să vă luați câteva zile libere pentru a vă face niște analize. Sau pentru a vă îngriji de ritmul organismului. 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Venus va tranzita casa a 5-a, a iubirii și a creativității. Venus vă duce în direcția jocurilor, a provocării, a copiilor. E o lună în care puteți să faceți copii, să luați decizia să faceți copii sau să vă apropiați de cei mici, veți avea niște beneficii extraordinare în urma acestor interacțiuni. Totodată, Venus vine cu o doză bună de romantism.

Previziuni numerologie 2023. Predicții pentru TOATE numerele personale

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Venus va tranzita casa a 4-a. Și vă poate ajuta să vă decorați casa. Veți găsi oamenii și resursele necesare acestui demers. Este o perioadă excelentă pentru iertare sau pentru a face primul pas pentru a vă împăca, a relua relația cu anumite persoane. Mai ales cu membrii familiei. Nu uitați că nu puteți salva pe nimeni până nu se salvează ei înșiși.

Beneficiile lui Jupiter în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent până pe 16 mai

Capricorn /Ascendent în Capricorn

Venus va tranzita casa a 3-a. Relațiile cu frații și surorile se pot îmbunăți. Faceți voi primul pas, sunați-i, scrieți-le. Veți comunica foarte clar și eficient atât acasă cât și la serviciu. Însă trebuie să îi și ascultați pe cei din jurul vostru. Veți avea un dar oratoric nemaipomenit! Evitați promisiunile, dar să și credeți în ale celorlalți!

Efectele lui Pluto în Capricorn din 2008. Vezi cum te va mai influența până în 2024

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Venus va tranzita casa a 2-a. Veți avea bani, dar veți face și multe cheltuieli. De aceea, ar fi păcat să nu cheltuiți și pentru voi. Adică să vă răsfățați. Trebuie să țineți cont de priorități. Puțină grijă la 15 februarie: nu vă lăsați păcăliți de o metodă prin care să faceți bani în mod ușor!

ULTIMATUMUL lui Saturn în Vărsător pentru toate zodiile până pe 7 martie

Pești / Ascendent în Pești

Venus va tranzita semnul vostru! Schimbați-vă garderoba, look-ul și simțiți-vă bine în pielea voastră. Trebuie ca înainte să îi puteți iubi pe ceilalți să învățați să vă iubiți pe voi înșivă. Căutați compania celorlalți, bucurați-vă de viață, găsiți-vă plăcerile, exprimați-vă liber – indiferent de normele sociale! Vor apărea foarte multe oportunități.

Ce schimbări aduce tranzitul lui Saturn în Pești, din martie 2023? Daniela Simulescu aduce previziuni complete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel