Berbecul vrea să avanseze în carieră, iar Taurul să rămână pe loc

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Luna aceasta, nativii Berbec au dorința de avansare la locul de muncă, sprijinită de ambiție. Nativilor Taur nu le place să iasă din zona de confort, vor să rămână acolo unde s-au obișnuit. 

Luna februarie are pregătite multe surprize astrologice pentru noi! Trebuie amintit neapărat stelliumul din semnul Vărsătorului. Adică mai multe planete în acest semn, în același timp. Cum ar fi Soarele, Mercur, Venus, Marte și Pluto! A, și să nu uităm de Luna Nouă de pe 10 februarie.

Sub influența arhetipului Vărsătorului, avem deschidere către noutate, inovație. Ne dorim să progresăm. Dar ne vom lovi de idei rigide și alegeri menite să ne țină în zona de confort. Pasul către viitor poate fi făcut, dar depinde doar de noi. 

Pe unii nativi acest lucru este foarte ușor de făcut, în timp ce pentru alții este mai greu.

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul

Iată cum va arăta luna pentru nativii Berbec și Taur!

Berbec/Ascendent în Berbec

În luna februarie, vei experimenta schimbări semnificative în diferite domenii ale vieții tale. În primele două săptămâni, te vei concentra pe carieră, având o puternică dorință de avansare și promovare. Totuși, este posibil să te confrunți și cu tensiuni în relațiile cu superiorii. Prin urmare, este important să fii atent la modul în care gestionezi relațiile cu instituțiile.

7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială

În cea de-a doua parte a lunii, îți vei îndrepta atenția către sfera socială și comunitatea ta. Este momentul să fii mai sociabil și să te implici mai mult în activități cu prietenii și cunoscuții tăi. De asemenea, este potrivit să iei în considerare posibilitățile de investiții financiare și personale. Învață să gestionezi mai eficient resursele disponibile. Interacțiunile sociale devin astfel mai importante ca niciodată, iar reluarea legăturilor cu prietenii și colegii tăi poate juca un rol principal în această perioadă.

Taur/Ascendent în Taur

Pentru tine, luna februarie aduce în prim-plan cariera, planurile și direcția pe care o vrei să o urmezi în viață. Este important să realizezi că stagnarea ar putea deveni o problemă. Preferi să abordezi lucrurile cu ușurință, să te menții într-un loc de muncă pentru o perioadă îndelungată, poate chiar 30 de ani. Totuși, trebuie să ții cont că mediul se schimbă rapid, iar tehnologia avansează continuu, inclusiv inteligența artificială și robotizarea. Există posibilitatea ca locul tău de muncă actual să nu mai existe în viitor.

Dacă te opui schimbării și inovației, riști să pierzi multe oportunități. Ai reflectat vreodată la ce s-ar întâmpla dacă ai îndrăzni mai mult, în loc să mergi pe calea tradițională? Explorează domenii noi, ia în calcul alternativele la munca tradițională. Cu cât ești mai deschis la provocări și inovație, cu atât șansele tale de succes pe plan profesional cresc. Obiectivul tău trebuie să fie adaptarea la schimbare și reinventarea constantă.

Îți reamintim de Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel