Blocaje pe Mercur retrograd. Circulația la metrou întreruptă, fum la stația Piaţa Romană

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Stiri
sursă foto: Facebook Metrorex
sursă foto: Facebook Metrorex

Mercur retrograd afectează nu doar comunicarea, ci și transporturile, fiind renumit pentru blocajele pe care le aduce în viața noastră. Probabil că această dimineață se încadrează în scenariul „Mercur retrograd îți dă planurile peste cap”, având în vedere evenimentul de la stația de metrou Piața Romană într-un București deja aglomerat și sufocant. 

Mercur retrograd se întâmplă de aproximativ patru ori pe an. Aduce probleme de comunicare, blocaje, întârzieri, probleme tehnice, poate că se vor strica laptopurile, poate va cădea internetul. Mercur retrograd te învață să ai și planul B. Să fii pregătit pentru că pot apărea surprize. Ține un fond de rezervă pe aproape, asigură-te că ai și un hotspot dacă îți cade netul, vezi să mai fie un laptop funcțional pe aproape dacă de asta depinde serviciul tău. 

Agerpres anunță marți dimineață că circulaţia metroului pe magistrala M2 este întreruptă după ce s-a înregistrat o degajare de fum în subteran la staţia de metrou Piaţa Romană. „În acest moment se realizează evacuarea călătorilor. A fost realizată deconectarea de la alimentarea cu energie electrică. Nu sunt victime”, precizează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF). Acţionează opt autospeciale de stingere, SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori.

update: 10:30

Cauza probabilă a incendiului de la metrou a fost o flacără la o cutie cu conductori la nivelul şinei, de la care s-au înregistrat degajări de fum în zona Piaţa Romană, a declarat şeful ISU Bucureşti-Ilfov, Orlando Şchiopu. 'Cauza incendiului - se pare că a fost vorba de un conductor la o şină de transport', a precizat Orlando Şchiopu. La faţa locului au fost mobilizate 20 de autospeciale de stingere, 39 echipaje SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori. 'La locul intervenţiei au fost dizlocate 31 de echipaje de prim-ajutor - practic toate echipajele de prim-ajutor disponibile la acel moment în Bucureşti, cinci unităţi de Terapie Intensivă mobile şi o autospecială de transport victime multiple. Pentru mai multă siguranţă a fost mobilizat şi spitalul mobil şi am avut şi un echipaj de la serviciul de ambulanţă de tip B2. În acest timp, colegii de la ambulanţă au preluat activitatea noastră, pentru că toate resursele au fost dizlocate aici', a declarat, marţi, medicul şef al SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa. El a precizat că au fost asistate un număr de 25 de persoane, dintre care două au fost transportate la Spitalul Floreasca, deoarece expunerea la fum şi stresul le-au provocat activarea unor patologii preexistente.

Mercur retrograd nu este un aspect care să ne umple de spaime, ci mai degrabă să ne ajute să reevaluăm, să ajustăm, să corectăm și să îmbunătățim. Trecutul se reactualizează, multe dintre faptele noastre pot fi readuse în viața noastră, dar și mulți oameni la care nici nu ne mai gândiserăm pot să reapară din senin. 

Dacă nu avem răbadare, dacă nu suntem calmi, atunci desigur ne vom confrunta cu stresul. Și asta vom vedea și în jurul nostru pretutindeni: nervi, stres, supărare, haos, confuzie. Se strică lucruri, apar cheltuieli, se amână zborurile, se schimbă datele, se blochează metroul, ne este afectată viața de zi cu zi. 

Atât la nivel mondial cât și la nivel individual ne confruntăm cu multe vorbe în vânt, cu promisiuni, cu amânări. De ce? Pentru că Mercur retrograd de data aceasta începe într-un semn de aer și se termină într-un semn de pământ. Așadar din Gemeni, revine în Taur și ne cere mai multă seriozitate și cât mai multă asumare. Suntem oare pregătiți să mergem mai departe cu planurile pe care le-am făcut până acum?

Mercur vrea să ne dea niște lecții și să ne arate că putem greși, iar el vine să ne dea un răgaz pentru a putea să ne corectăm greșelile. 

Ai citit și despre cum sunt afectate relațiile cu Venus și Jupiter în semnul Berbecului?

Sursa: AGERPRES/(AS - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Cătălin Alexandru)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel