BUCURII neașteptate și mult ROMANTISM pentru Capricorni. Ce alte daruri le aduce Jupiter în mers direct în Taur?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Îți reamintim că până pe 26 mai, Jupiter va fi în mers direct în semnul Taurului. Descoperă care sunt previziunile pentru cei născuți în semnul Capricornului.

Jupiter a fost retrograd în semnul de pământ al Taurului până la 30 decembrie 2023. De atunci și până pe 26 mai, se află în mers direct în Taur. Abia apoi va poposi în semnul Gemenilor.

Așadar, cât timp Marele Benefic va rămâne în acest semn, putem să profităm din plin de avantajele sale. Mai ales că Jupiter este cel care aduce multă abundență, creștere, expansiune și numeroase posibilități.

Cu toate acestea, tot Jupiter este cel care dorește să te pună pe gânduri și să te facă să realizezi că mai ai destul de muncit în anumite segmente ale vieții. Această planetă poate să fie la extreme, fiindcă are darul de a amplifica și ceea ce este bun și ceea ce este rău.

Pentru că Jupiter se află în Taur, despre ce ne vorbește acest arhetip? Despre siguranță, productivitate, confort. Dar și despre economii sau investiții.

Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dragostea, creativitatea și exprimarea au fost în prim plan pentru tine, însă cât timp Jupiter a fost retrograd, te-a făcut să te întrebi dacă te blochezi uneori sau dacă te exprimi cu adevărat.

Acum, însă, îl găsim pe Marele Benefic în mers direct în Casa a cincea. 

Ce reprezintă Casa a cincea în astrologie? Vorbim despre Casa plăcerii. Este o casă personală și distractivă, care are în componență plăcerea, bucuria, creativitatea. Discută și despre copii, despre entuziasmul și bucuria acestora. Ai în plan și creativitatea ta naturală, simțul libertății.

Este o casă guvernată de semnul Leului și se referă și la auto exprimare, la atenție, la romantism, la joc și la dramă.

Când Jupiter este direct în Casa a cincea, aduce lumină asupra iubirii, a creativității, dar și a investițiilor. Teoria astrologică ne spune și că dacă iți dorești un copil, acest tranzit iți este favorabil.

Mai mult decât atât, ar fi bine să reții că aceasta este o perioadă propice pentru romantism. Deci, fă-ți timp pentru asta. Surprinde-ți partenerul, fă-i mici bucurii sau surprize, atunci când se așteaptă mai puțin. 

De asemenea, până în luna mai a acestui an, tranzitul lui Jupiter în mers direct în Taur te învață să vezi și partea plină a paharului. Fii mai optimist! O să vezi că te ajută mult.

Pentru nativii care au copii, astrele îi încurajează să petreacă mai mult timp în compania lor. Joaca și discuțiile cu ei sunt extrem de importante în această perioadă.

La tine, un lucru este cert. Partea de pasiune, intimitate și senzualitate va căpăta o altă față. Va înflori.

Astrosens îți recomandă să citești și acest articol: Ghidul de prosperitate al nativilor Berbec. Ce trebuie să știe aceștia cu Jupiter direct în Taur?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel