Ghidul de prosperitate al nativilor Berbec. Ce trebuie să știe aceștia cu Jupiter direct în Taur?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Jupiter este în mers direct în semnul Taurului până pe 26 mai. Descoperă previziunile pentru Berbec!

Jupiter a fost retrograd în Taur până la 30 decembrie 2023. Acum, este în mers direct în același semn până pe 26 mai, când va poposi în cel al Gemenilor.

Jupiter este planeta abundenței, a prosperității, a optimismului. Ne îndeamnă să facem lucrurile bune, cu mult curaj.

Fiindcă se află în Taur, un semn fix, de pământ, Jupiter dorește să ne mărim resursele și să ne axăm pe siguranță pe termen lung.

Să nu uităm nici că arhetipul Taurului este cel care discută despre resurse și confort.

Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Berbec și cei cu ascendent în Berbec?

Până pe 26 mai, există o mare probabilitate ca Jupiter să-ți aducă schimbări pozitive în domeniul financiar, deoarece și-a încetat retrogradarea în Casa a doua, a banilor și a resurselor. În luna aprilie, Conjuncția istorică dintre Jupiter-Uranus ar putea să influențeze serios situația ta financiară.

Mai concret, fie te poate îmbogăți, fie te poate săraci. Așa că trebuie să fii vigilent cu ceea ce ai.

De asemenea, atunci când Jupiter este în mers direct în Casa a doua, există șansa unei creșteri financiare, pentru primirea unui bonus sau a unei prime, sau chiar pentru salvarea din situații financiare dificile.

Acest an aduce, de fapt, oportunități mari când discutăm despre creșterea averii pe care o ai. Pentru că o să ai mai multe resurse, este posibil să descoperi că vei fi mai generos decât de obicei. Totuși, ai puțină grijă, fiindcă știm că Jupiter vine și cu exces. Așa că poți fi tentat să faci achiziții opulente, dar inutile. Ai face bine să te abții, ca să eviți scenariul pe care ți l-am descris mai sus.

Deci, nativ Berbec, este momentul să te gândești la securitatea ta financiară, la confort și stabilitate. Dacă ai venituri suplimentare, ar fi bine să le investești în tine însuți. În nimic altceva.

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, îți recomandă să fii atent la cheltuieli și să fii mai încrezător în timpul negocierilor. Pentru că ambele situații te vor ajuta, mai ales până în vară.

Până când Jupiter va intra în semnul Gemenilor, la final de mai, ar trebui să încerci să găsești noi surse de venit, indiferent dacă ești activ în câmpul muncii sau dacă te afli la pensie. Ai mai multă încredere în forțele proprii când vine vorba de a te pune în valoare.

Îți recomandăm să citești și: O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provocări pentru Berbec și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel