Calendar astrologic 22-28 aprilie: Lună Plină în Scorpion și Mercur direct

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop săptămânal. Mercur își va finaliza retrogradarea în primul semn al zodiacului.

Luni, 22 aprilie, vom avea un careu între Soarele din Taur și Pluto din Vărsător. Acest aspect tensionat ne face să ne implicăm în situații doar de dragul de a ne victimiza sau de a arăta cum ceilalți vor să ne manipuleze, să ne conducă și să ne facă să fim tot ceea ce noi nu (credem) că suntem. Lupta pentru putere ne va consuma enorm.

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

Pe 24 aprilie, avem Luna Plină în Scorpion. De această dată în careu cu Pluto, care este guvernatorul modern al Scorpionului. Unul dintre cele mai intense evenimente astrologice! Soarele din Taur vrea stabilitate, iar Luna din Scorpion vrea criză. Vom fi tot timpul la extreme - masochiști, tensionați, săpăm adânc, cercetăm, ne va bântui frica de trădare.

Acest eveniment se va simți mai mult în astrogramele celor care au marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure rutina zilnică. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Ce aduce Sezonul Taurului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 mai

Pe 25 aprilie, Mercur își oprește retrogradarea în semnul Berbecului. Chiar dacă va fi în mers direct, efectele retrogradării se vor mai resimți până pe 15 mai, când va părăsi acest semn. Vă reamintim că Mercur se va întâlni din nou cu Chiron. Este o perioadă de furie, de cuvinte dureroase, dar poate fi o perioadă cu folos, dacă ne putem gestiona furia într-un mod productiv. Și să nu uităm de încurcăturile pe care le creează de obicei atunci când termină retrogradarea!

Asteroidul Chiron în mers direct. Schimbări profunde pentru fiecare zodie

Pe 26 și 28 aprilie, Lilith face o serie de trigoane cu Uranus și Jupiter. Ceea ce înseamnă că va primi mai multă energie pentru a se manifesta mai pe placul nostru. Vă reamintim că Lilith tranzitează semnul Fecioarei până pe 29 iunie 2024. Ne vom duce obsesiv către perfecțiune pentru a fugi de haosul din viețile noastre. Lilith ne sperie, dar ne și atrage precum un magnet. Iar arhetipul Fecioarei este cel al algoritmului. Cine va avea de suferit? Priapul din Pești. Adică emoțiile. Vom căuta sertare pentru acestea. 

România a importat mai multe gaze naturale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel