Calendar astrologic 23-29 octombrie. Ultima eclipsă din 2023 și Sezonul Scorpionului

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar. Urmează ultima eclipsă din 2023, una de Lună. 

Pe 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion. Soarele iese din semnul sociabil și diplomat al Balanței și poposește, până pe 22 noiembrie în cel care creează crize, cere intensitate și profunzime. Trecem de la dorința a ne avea bine cu toată lumea la nevoia de a vedea totul în alb sau negru a Scorpionului. Vom căuta dedesubturile, atașamentele greu de rupt și secretele. Nu va fi un sezon simplu pentru că Soarele va fi acompaniat de Marte(guvernatorul Scorpionului) și de Mercur. Și să nu uităm de Eclipsa de Lună!

Pe 24 octombrie, Soarele din Scorpion face un trigon cu Saturn din Pești. Trigonul este considerat, din punctul de vedere al teoriei astrologice, un aspect benefic. Însă orice aspect care îl implică pe Saturn are și părți frustrante. Întârzieri, limite, amânări. De data aceasta, trigonul fiind pe semne de apă, vom avea un mod pragmatic de a ne analiza emoțiile. Doar pe ale noastre. Însă ne va fi greu să ne dăm seama ce simt ceilalți. De un lucru vom fi siguri: vom evita emoțiile. 

Horoscop NOIEMBRIE pentru BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC

Pe 28 octombrie, avem Eclipsă de Lună/Lună Plină în semnul Taurului. Eclipsele reprezintă o eliberare de tot ce este vechi. Mai ales cele de Lună. Putem lăsa în urmă versiunea noastră veche sau orice nu ne mai serveşte în viaţa noastră, să tindem spre o viaţă nouă.

Taurul fiind un semn fix, am putea experimenta o oarecare rezistenţă sau ezitare în faţa schimbărilor care ar putea apărea în viețile noastre. Luna, care guvernează intuiția și emoțiile noastre, va fi în semnul fix al Taurului alături de Jupiter și Uranus, opunându-se Soarelui, care este în semnul fix al Scorpionului, alături de Mercur și Marte. Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare. Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea. 

HOROSCOP NOIEMBRIE pentru LEU, BALANȚĂ, FECIOARĂ și SCORPION

Pe 29 octombrie, Mercur face o conjuncție cu Marte în semnul Scorpionului. Mercur se ocupă de mental, comunicare, de idei, de gesturi. Marte este reprezentantul luptei, al agresivității, al energiei. Iar semnul Scorpionului vrea intensitate și extreme. Cu alte cuvinte, vor exista câteva riscuri, atât la nivel individual, cât și mondial. Conjuncția Mercur-Marte este bună pentru a lua decizii, pentru a găsi soluții instante la eventualele crize. Dar pe plan personal poate fi o mare problemă. Pentru că ne va da tendința către cuvinte care dor, sarcasm și cinism. 

HOROSCOP NOIEMBRIE pentru SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel