Calendar astrologic 3-9 iunie 2024: Lună Nouă și Marte în Taur

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămânal. Iată cele mai importante evenimente din zilele următoare!

Pe 3 iunie, Mercur intră în Gemeni, semnul lui preferat, unde va sta până pe 17 iunie. Vom pune comunicarea pe primul lor, vom fi curioși și vom deveni mai flexibili. Vom deveni mai optimiști și mai încrezători în propriile idei. Există, bineînțeles, și câteva riscuri. În primul rând, vom alerga după mai mulți iepuri. Pe urmă, vom avea o doză crescută de superficialitate. Toate ca toate, dar trebuie să știți că urmează o perioada nemaipomenită pentru educație și reconversie profesională.

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Pe 4 iunie, Mercur face o conjuncție cu Jupiter, Marele Benefic, în Gemeni. Planeta comunicării și a gândirii se întâlnește cu planeta expansiunii și a învățării. Concret, mintea noastră o să fie doldora de idei. O să fim dispuși să împărtășim aceste idei cu foarte mult entuziasm sau cu un entuziasm chiar exagerat.

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Pe 6 iunie avem un eveniment foarte special: Luna Nouă în Gemeni. Și spunem că este special datorită faptului că nu vom avea doar Luna și Nouă în acest semn, ci un stellium. Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter, toate cinci în Gemeni. Ce înseamnă asta? Urmează o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. Și da, educația este cheia de cele mai multe ori!

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie: „Trebuie să vezi bucuria ca pe o responsabilitate!”

Pe 8 iunie, Venus din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. După care vom face tot posibilul să ne implicăm în situațiile care să ne demonstrăm din nou toate aceste lucruri. În plus, Venus din Gemeni vrea joacă și voie bună, iar Saturn din Pești vrea mai multă seriozitate și maturitate.

Horoscop chinezesc IUNIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Pe 9 iunie, Marte intră în Taur, unde va rămâne până pe 20 iulie. Marte reprezintă lupta, acțiunea și curajul. Arhetipul Taurului se referă la resurse, confort și siguranță. Vom deveni mai pragmatici și mai posesivi. Cei care vor resimți din plin acest tranzit sunt cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel