Careu Marte-Saturn pe 25 noiembrie. Nervi întinși la maxim pentru patru zodii

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Andrew Schwark/Pexels
Sursă foto: Andrew Schwark/Pexels

Weekendul acesta este marcat de un aspect tensionat între Marte și Saturn. 

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești cu privire la evenimentul astrologic care se va petrece în acest weekend. Micul și Marele Malefic, adică Marte și Saturn, sunt protagoniștii acestui weekend și ne vor face să ne îndoim de noi înșine. 

Aspectul va fi la grad perfect pe 25 noiembrie, însă își va întinde efectele și pe durata următoarelor zile.

Saturn e acel profesor foarte dur care ne ajută să legăm, să construim, să concretizăm, dar ne ajută să și dărâmăm. În astrologie Saturn este testul suprem, momentul în care ni se îneacă toate corăbiile, suntem la pământ și abia când o luăm de la capăt ne repunem pe calea care era, de fapt, a noastră. Marte este războinicul, soldatul care se aruncă în luptă fără să se gândească. 

Din 7 martie 2023, Saturn se află în Pești. Acest tranzit ne arată în modul cel mai dur diferența între ce sperăm și realitate. 

Marte tranzitează semnul Săgetătorului până pe 4 ianuarie 2024. Acest tranzit ne face să acționăm pe repede înainte și să credem că totul ni se cuvine. Vom avea un exces de zel acolo unde găsim motivație. 

Citește și Marte în Săgetător: O îmbinare între dorința pentru pace și propriile interese - VIDEO

Gândiți-vă că Marte reprezintă modul de acțiune, energia și motivația. Iar Saturn se referă la blocaje. Careul dintre Marte și Saturn este unul dintre cele mai neplăcute aspecte din teoria astrologică. Pentru că aduce dificultăți, limitări și provocări la tot pasul. Fără să ne dăm seama, ne inhibăm pornirile, devenim timizi și căpătăm o senzație cumplită de inadecvare. Și nu neapărat din cauza exteriorului, ci din cauza îndoielii de sine. Și ca să ne demonstrăm încă o dată că nu merităm, ne vom implica în evenimente care să ne confirme acest lucru.

Lui Marte îi place să se manifeste, însă fiind blocat de Saturn va deveni precum o armă îndreptată împotriva noastră. Furia este o emoție sănătoasă atunci când o acceptăm și găsim resurse prin care să o folosim în mod sănătos. Astfel, devine dăunătoare trupului, minții și sufletului.

Acest eveniment va fi destul de greu de digerat, mai ales pentru cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești.

Află cum te va influența tranzitul lui Saturn în Pești până în 2026!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel