Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Fecioară și cei cu ascendent în Fecioară?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată previziunile pentru Fecioară și cei cu ascendent în Fecioară!

Evenimentul astrologic cel mai important din 2024 este conjuncția istorică Jupiter-Uranus din Taur, de pe 21 aprilie.

Acest eveniment nu este unul obișnuit, ci unul care ar putea avea un impact semnificativ asupra lumii, în special din perspectiva financiară.

Pentru fiecare zodie, această conjuncție se va petrece într-o anumită casă astrologică.

Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Leu și cei cu ascendent în Leu?

Jupiter, cunoscut și ca Marele Benefic sau Zeul Zeilor, este asociat cu expansiunea, călătoriile, domeniile educației, progresul și depășirea limitelor. Uranus este considerat primul zeu important, stăpânul cerului, ce reprezintă inteligența, inovația, schimbarea, rebeliunea și genialitatea.

Având în vedere mitologia, Jupiter este nepotul lui Uranus, fiindcă acesta din urmă este bunicul său. Deci, ne putem aștepta la o întâlnire de o importanță deosebită între două generații, care va avea un impact profund.

Semnul Taurului, în care se petrece conjuncția, este asociat cu bani, resurse, confort și recompensele muncii noastre.

Ce se întâmplă atunci când are loc această conjuncție? Apare potențialul pentru idei geniale, schimbări revoluționare și evenimente care ne scot din zona de confort. Această conjuncție este rară, ultima dată petrecându-se în 1941, în timpul celui de-al doilea război mondial, când au existat greve, probleme industriale și crize agricole.

În acest an, au fost și greve, iar fermierii au protestat din cauza lipsei de susținere. Inteligența artificială va deveni tot mai importantă, așa că trebuie să ne adaptăm la viitor. Alte teme relevante includ reconversia profesională și instabilitatea pe piețele financiare.

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi probabil cei mai afectați de această conjuncție, în timp ce pentru ceilalți, ea poate indica nevoia de a adopta un stil de viață diferit.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

La tine, Conjuncția se va petrece în Casa a noua, care ține în special de călătorii și de studii aprofundate. În consecință, ca nativ Fecioară, o să vrei să îți lărgești orizonturile. Dar și să călătorești mai mult, atât fizic, cât și cu mintea. Totodată, daca deții un talent literar, poți să îl fructifici cât se poate de mult.

Să ne amintim și faptul că Jupiter este guvernatorul Casei a noua la tine, așa că unii nativi pot să își găsească marea dragoste peste mări și țări. De asemenea, unii nativi pot să plece din țară ori pot lua decizia să revină în țară, dacă locuiesc în străinătate.

Ce spun astrologii internaționali în legătură cu previziunile pentru Fecioară?

Rosemary Astrology este de părere că dacă ai de gând să publici o carte în această perioadă, este un moment extraordinar să o faci. Totul îți va merge că pe roate. Totodată, apar oportunități de călătorie, în special în străinătate, pe care nu ai cum să le ratezi. Învățarea va ajunge la un alt nivel pentru tine.

Ce ne spune Lada Duncheva? Că poți începe cursuri noi, îți poți face prieteni și te poți conecta cu cei din străinătate. Sunt șanse și să devii speaker motivațional, dacă te pasionează acest subiect. Ai aspecte care te avantajează dacă vrei să devii profesor sau învățător. Poți să devii și mentor. 

Îți recomandăm și: Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Fecioară și cei cu ascendent în Fecioară? Previziuni importante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel