Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Leu și cei cu ascendent în Leu?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce aduce Conjuncția dintre Jupiter și Uranus nativilor Leu și celor cu ascendent în Leu?

Pe 21 aprilie, are loc Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus în semnul Taurului, un eveniment cu potențial de a influența semnificativ lumea, în special din perspectivă financiară. Această conjuncție va avea loc într-o anumită casă astrologică pentru fiecare zodie.

Jupiter, cunoscut și ca Marele Benefic sau Zeul Zeilor, simbolizează expansiunea, transportul, învățarea, progresul și depășirea limitelor. Pe de altă parte, Uranus, zeul cerului, reprezintă inteligența, inovația, schimbarea, rebeliunea și genialitatea.

Este important de menționat că, potrivit mitologiei, Jupiter este nepotul, iar Uranus este bunicul, ceea ce face această întâlnire între cele două planete una de o importanță deosebită, deoarece marchează o colaborare între două generații.

Semnul Taurului, în care se petrece această conjuncție, este asociat cu bani, resurse, confort și recompensele muncii.

Această conjuncție aduce cu sine idei inovatoare, schimbări remarcabile și evenimente care provoacă ieșirea din zona de confort. Este o conjuncție rară, ultima dată întâlnită în 1941, în timpul celui de-al doilea război mondial, ce a marcat o perioadă caracterizată de greve, probleme industriale și criză agricolă.

Anul acesta am văzut greve și proteste ale fermierilor, iar teme precum inteligența artificială și instabilitatea piețelor financiare iau amploare.

Leul în 2024: Oportunități în carieră și relații autentice

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi cei mai afectați, în timp ce pentru ceilalți, această conjuncție poate aduce necesitatea unui stil de viață diferit.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

La tine, Conjuncția dintre Jupiter și Uranus se va petrece în Casa a zecea. Această casă este cunoscută și sub numele de Mijlocul Cerului și ne aduce claritate în ceea ce privește cariera. Este guvernată de Capricorn și este responsabilă pentru gestionarea structurilor, a imaginii publice, a premiilor, a realizărilor și a autorității.

Așadar, poți observa schimbări în carieră, statut, imagine socio-profesională. Poți să ai multe schimbări la locul de muncă, dar nu privi lucrurile ca pe o tragedie. Ceea ce o să ți se întâmple în curând din punct de vedere profesional nu o să fie întâmplător.

Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Rac și cei cu ascendent în Rac?

Ce spun astrologii internaționali în legătură cu previziunile pentru Leu?

De pe canalul AstroPath descoperim că marea schimbare a Leilor se va petrece în zona carierei. Este o casă publică, foarte vizibilă, care te influențează destul de mult. Vei avea și foarte mult fler odată cu această Conjuncție dintre Jupiter și Uranus. Cele două doamne astrolog te îndeamnă să fii curajos în acest domeniu. Poate chiar să înveți ceva nou, care să îți fie de folos la locul de muncă. Ori la un alt job pe care îl cauți.

Elizabeth Huston crede că statutul social și cariera Leilor vor fi luate cu asalt luna aceasta și nu numai. Și reputația lor poate avea de suferit. Schimbări majore pot avea loc la serviciu pentru acești nativi, care pot fi total neașteptate. Poți avea responsabilități destul de mari pe umeri, mai ales dacă vreunul din șefi sau din manageri va ieși la pensie, conform astrologului. Este momentul ideal să îți calculezi următorul pas pe plan profesional.

Willow Grace conchide prin a spune că Jupiter îți aduce o mulțime de oportunități pe plan profesional, pe care nu trebuie să le ratezi. Poți experimenta creșteri fabuloase, indiferent dacă vorbim despre locul de muncă actual sau despre un job pe care îl poți primi. Este o ocazie bună să îți depui CV-ul la jobul mult visat, pentru că poți să ai succes!

Mercur în Casa a X-a sau deblocarea potențialului în carieră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel