Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Vărsător și cei cu ascendent în Vărsător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Marea Conjuncție dintre Uranus și Jupiter se apropie cu pași repezi! Iată previziunile pentru penultimul semn din zodiac.

Evenimentul astrologic cel mai important din 2024 este conjuncția istorică Jupiter-Uranus din Taur, de pe 21 aprilie.

Această conjuncție va avea loc într-o anumită casă astrologică pentru fiecare zodie.

Jupiter, cunoscut drept Marele Benefic sau Zeul Zeilor, simbolizează expansiunea, transportul, învățarea, progresul și depășirea limitelor. Uranus, zeul cerului, reprezintă inteligența, inovația, schimbarea, rebeliunea și genialitatea.

Conform mitologiei, Jupiter este nepotul, iar Uranus este bunicul, ceea ce face această întâlnire între cele două planete una de o importanță deosebită, deoarece marchează o colaborare între două generații.

Semnul Taurului, în care se petrece această conjuncție, este asociat cu bani, resurse, confort și recompensele muncii.

Totodată, această conjuncție aduce cu sine idei inovatoare, schimbări remarcabile și evenimente care provoacă ieșirea din zona de confort. Este o conjuncție rară, ultima dată întâlnită în 1941, în timpul celui de-al doilea război mondial, ce a marcat o perioadă caracterizată de greve, probleme industriale și criză agricolă.

Am văzut deja greve și proteste ale fermierilor, iar teme precum inteligența artificială și instabilitatea piețelor financiare iau amploare.

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi cei mai afectați, în timp ce pentru ceilalți, această conjuncție poate aduce necesitatea unui stil de viață diferit.

Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Capricorn și cei cu ascendent în Capricorn?

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pentru acești nativi, acest eveniment major o să aibă loc în Casa a patra, așadar, tot ceea ce ține de imobil, familie, cămin. Uranus are "darul" de a strica, așa că ai grija la instalațiile electrice din casă, în primul rând. Ce alte previziuni există pentru acest semn de aer? Ei bine, te poți muta, poți să îți faci o casă nouă ori poți aduce îmbunătățiri vizibile spațiului în care locuiești.

Pentru unii nativi din semnul Vărsătorului, pot să apară și renovări, dar și dezrădăcinări. Alții se pot gândi să plece, să se rupă de familie.

Ce spun astrologii internaționali în legătură cu previziunile pentru Vărsător?

Ce informații aflăm de pe canalul AstroPath? Cele două doamne astrolog sunt de părere că vor fi mari schimbări pentru nativii acestei zodii. Pentru că această casă face referire și la fundația întregii tale personalități. Face referire atât la casa ta fizică, dar și la cea a sufletului, la cum te simți în interior. Astrologii sunt de părere că numeroși nativi Vărsător vor alege să se mute, fie că își caută o chirie nouă sau își cumpără o casă. Pur și simplu nu mai vor să rămână în același loc, vor să evolueze. Unii se pot gândi inclusiv să părăsească țara. Vor fi schimbări profunde, care vor reuși să te trezească. 

De asemenea, de pe canalul intitulat Hannah's Elsewhere, descoperim următoarele. În această lună, mai ales în timpul conjuncției, este vorba despre introspecție. Termenul de casă va fi luat cu asalt. Te gândești ce schimbări să faci în locuință, ești dispus să faci cheltuieli doar ca să îți arate casa așa cum iți dorești. Mai mult, vrei să îți facă placere să stai undeva. Aproape că nici nu te mai interesează altceva în această lună aprilie. Venus va intra în semnul Taurului, așa că acest fenomen aduce noi oportunități pentru tine. Poți să pui și niște bani deoparte, de ce nu. 

Mercur în Casa a IV-a: comunicare excelentă cu părinții. Poți fi văzut precum un mentor în familie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel