Ce aduce Marte pentru Berbec/Ascendent în Berbec până în iunie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Tu vei fi protagonist al acestui tranzit!

De mâine și până pe 9 iunie, Marte o să fie în semnul tău!

Nativii cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor fi cel mai puternic afectați de acest tranzit.

De altfel, această schimbare de semn aduce cu sine o creștere a energiei și a curajului. Chiar dacă pare un simplu tranzit, trecerea lui Marte în Berbec este semnificativă și poate fi considerată un nou început.

Marte sau Micul Malefic, ori zeul războiului, poate stârni tensiuni la nivel internațional și, pe lângă curaj și energie, poate aduce și sentimente de furie în viețile noastre. Este important să gestionăm aceste emoții într-un mod sănătos.

Acest tranzit al lui Marte mai simbolizează și pasiunea, lupta, graba, ruptura, ciocnirea și energia masculină. Este de remarcat că Marte în Berbec acționează rapid și hotărât.

Berbecul simbolizează energie, determinare și inițiativă. Oamenii născuți sub acest semn sunt curajoși, impulsivi și plini de viață. Au tendința de a fi lideri și de a-și urma propriul drum.

Ce aduce Marte în Berbec pentru Taur/Ascendent în Taur până în iunie

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Marte își începe tranzitul în semnul tău. Este la el acasă, cum s-ar spune, pentru că acolo se simte cel mai bine. De obicei, când te vizitează Marte, el nu vine simplu, ci cu surle și trâmbițe. Cu alte cuvinte, până pe 9 iunie, vei fi plin de energie, de forță, de curaj, de încredere, de vitalitate. O să ai un spirit de competiție uimitor, dar să nu uitam nici de vulnerabilități. Cu ce mai vine Marte? Cu scandal, cu furie, cu frică, cu agresivitate și cu violență.

Astrologul îți recomandă să faci multă mișcare, ca să poți face ceva bun cu această furie. Dacă nu ai o competiție în care să te implici, trebuie să iei acea agresivitate interioară și să o implici în ceva. Pentru că altfel, s-ar putea să te implici în chestiuni ce țin de violență și de agresivitate.

Stai cât mai departe de conflicte, cât se poate. Cu Marte în semnul tău, lucrurile pot escalada cu o viteză la care nici nu te-ai fi gândit. Pentru că, să nu uităm, lui Marte în Berbec îi place să se grăbească. 

Ai în vedere faptul că Marte în Berbec ori te forțează să fii competitiv și să lupți pentru drepturile tale, ori te face destul de laș sau victimă. Ai mare grijă cum te joci cu acest tranzit. 

Răbdarea o să te lase, dar ai grijă. O să te consume enorm această energie a lui Marte.

Poți să vezi și acest articol: Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel