Ce aduce Marte în Berbec pentru Taur/Ascendent în Taur până în iunie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Vezi ce aduce tranzitul lui Marte în Berbec pentru nativii născuți în acest semn de pământ.

De mâine, până pe 9 iunie, Marte va intra în semnul pe care îl guvernează, cel al Berbecului.

De aceea, această schimbare de semn aduce cu sine o creștere a energiei și a curajului. Chiar dacă pare un simplu tranzit, trecerea lui Marte în Berbec este semnificativă și poate fi considerată un nou început.

Marte sau Micul Malefic, ori zeul războiului, poate stârni tensiuni la nivel internațional și, pe lângă curaj și energie, poate aduce și sentimente de furie în viețile noastre. Este important să gestionăm aceste emoții într-un mod sănătos.

Acest tranzit al lui Marte mai simbolizează și pasiunea, lupta, graba, ruptura, ciocnirea și energia masculină. Este de remarcat că Marte în Berbec acționează rapid și hotărât.

Nativii cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor fi cel mai puternic afectați de acest tranzit.

Armonizarea vieții profesionale și personale. Cum sunt influențați Taurii de Nodul Sud în Balanță, până în 2025?

Taurii sunt cunoscuți pentru determinare, rezistență și determinare, dar uneori pot fi și încăpățânați sau conservatori. Semnul Taurului este asociat cu planeta Venus și guvernează a doua casă a zodiacului, legată de valori materiale, confort și siguranță.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Pentru tine, acest tranzit al lui Marte nu este neapărat plăcut, pentru că Marte tranzitează Casa a douăsprezecea și nu se simte la locul lui. El acolo se ceartă, chiar dacă nu vezi, palpabil ceva. Este mai degrabă un moment în care tu stai și planifici, îți faci o strategie, te aduni și te pregătești să treci la atac. Pentru că, pe 9 iunie, Marte o să intre în semnul tău.

Ce îți recomandă astrologul, de pe 30 aprilie până pe 9 iunie? Să mergi la doctor, să iți faci analizele, să te ocupi și de problemele cronice, dar și de cele acute. Mai mult, stai departe de oamenii răuvoitori. Nu te implica în viețile lor, nu ieși cu ei, mai ales dacă știi că nu sunt persoane pe care te poți baza.

Stai departe de vicii, de lucruri ilegale sau dubioase. Vor fi situații în care pare că trecutul e mai important ca prezentul și viitorul. Nu romantiza ce s-a întâmplat și nu lăsa nostalgia să îți strice relațiile.

Ai în vedere și următorul articol: Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel