Ce aduce Marte în Vărsător pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

De la 13 februarie până la 23 martie, Marte va fi în Vărsător. Va avea suficient timp să ne ajute sau să ne irite. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru fiecare nativ!

Tranzitul lui Marte în Capricorn a început pe 4 ianuarie și se va încheia pe 13 februarie. Ne-a ajutat să ne facem planuri și să le punem în aplicare.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, trece acum în semnul revoluționar, excentric, unic, dar și progresist al Vărsătorului.

La nivel mondial, vor avea loc numeroase evenimente deoarece Marte vine să accelereze ceea ce Pluto a inițiat în Vărsător anul trecut. Totodată, se va concentra și asupra rapidității tehnologiei. 

Acest tranzit va influența în mod special persoanele cu semne fixe în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Acești nativi se vor simți presați să facă schimbări deoarece în cele mai multe cazuri, ei necesită un punct critic sau o criză pentru a le face.

Luna iubirii devine una a inovației. Ce ne rezervă astrele în februarie

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte va fi în casa a 9-a, unde se va afla și Mercur, guvernatorul tău.

Dacă îți dorești să părăsești țara, fie că vrei să te muți sau să participi la un curs, în această perioadă ar trebui cel puțin să ceri informații despre ceea ce ai nevoie. Mai mult decât atât, Marte în Vărsător îi sprijină și pe cei care nu au călătorit până acum, alimentând dorința de a pleca.

Pentru cei aflați în perioada studiilor, s-ar putea să-și dea seama că nu le place facultatea respectivă. Chiar și dacă intenționezi să te întorci în țară, este un moment potrivit.

Marte în casa a 9-a accelerează procesele legate de călătorii, studii, emigrare, imigrare și aspectele legale.

Te-ar putea interesa și Dezechilibre pe zona de sănătate cu Nodul Sud în Balanță. La ce să se aștepte protagoniștii acestui tranzit?*

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel