Ce aduce Marte în Vărsător pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

De la 13 februarie până la 23 martie, Marte va fi în Vărsător. Va avea suficient timp să ne ajute sau să ne irite. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru fiecare nativ!

Tranzitul lui Marte în Capricorn a început pe 4 ianuarie și se va încheia pe 13 februarie. Ne-a ajutat să ne facem planuri și să le punem în aplicare.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, trece acum în semnul revoluționar, excentric, unic, dar și progresist al Vărsătorului.

La nivel mondial, vor avea loc numeroase evenimente deoarece Marte vine să accelereze ceea ce Pluto a inițiat în Vărsător anul trecut. Totodată, se va concentra și asupra rapidității tehnologiei. 

Acest tranzit va influența în mod special persoanele cu semne fixe în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Acești nativi se vor simți presați să facă schimbări deoarece în cele mai multe cazuri, ei necesită un punct critic sau o criză pentru a le face.

Vezi și Zodia care are nevoie de un program bine stabilit în FEBRUARIE. Pot apărea încurcături!

Leu/Ascendent în Leu

Marte intră în casa a 7-a, unde se întâlnește cu Pluto și Venus. Va forma un careu cu Jupiter, dar și cu Uranus. Casa a 7-a este asociată cu relațiile, în special cele amoroase.

Marte aduce certuri, contradicții și reproșuri. Deși el are această notă de conflict, poate fi și o sursă de schimbare. De exemplu, ai putea lua inițiativa și să-ți inviți partenerul într-o aventură care ar putea să-i surprindă pe cei din jur.

Dacă ești singur, ai putea simți presiunea timpului și să dorești începerea unei relații. Marte te poate ajuta să acționezi rapid, chiar dacă motivele tale profunde pentru a vrea o relație ar putea fi uitate. S-ar putea să te lași ghidat mai mult de atracție. După 23 martie, este posibil să experimentezi un șoc și să constați că partenerul ales nu corespunde așteptărilor tale.

Având Marte în casa a 7-a, este esențial să-ți clarifici ce calități îți dorești să aibă partenerul tău. Poți fi ajutat în acest sens, dar depinde de ceea ce îți dorești, conform astrologului.

Ai văzut și Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel