Ce aduce Marte în Vărsător pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

De la 13 februarie până la 23 martie, Marte va fi în Vărsător. Va avea suficient timp să ne ajute sau să ne irite. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru fiecare nativ!

Tranzitul lui Marte în Capricorn a început pe 4 ianuarie și se va încheia pe 13 februarie. Ne-a ajutat să ne facem planuri și să le punem în aplicare.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, trece acum în semnul revoluționar, excentric, unic, dar și progresist al Vărsătorului.

La nivel mondial, vor avea loc numeroase evenimente deoarece Marte vine să accelereze ceea ce Pluto a inițiat în Vărsător anul trecut. Totodată, se va concentra și asupra rapidității tehnologiei. 

Acest tranzit va influența în mod special persoanele cu semne fixe în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Acești nativi se vor simți presați să facă schimbări deoarece în cele mai multe cazuri, ei necesită un punct critic sau o criză pentru a le face.

Îți recomandăm și Zodia care trece prin schimbări legate de familie și locuință în FEBRUARIE. Are nevoie de maturizare!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte este guvernatorul tău, fapt care face acest tranzit destul de important pentru tine. Acesta intră în casa a 4-a, unde este și Pluto. Trebuie să te aștepți la multe certuri.

Marte agită tot ceea ce ține de casă și gospodărie. Unele lucruri prin locuință ți se pot strica, dar Marte te împinge să-ți iei unele noi.

Stai departe de certurile cu rudele, recomandă astrologul. Dacă nu le poți evita complet, măcar gestionează-le. 

Dacă vrei să-ți achiziționezi o altă casă sau un teren, Marte te sprijină foarte mult deoarece te va face să cauți. Nu vei mai aștepta ca lucrurile să apară fără să faci nimic.

Citește în continuare Luna iubirii devine una a inovației. Ce ne rezervă astrele în februarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel