Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne până în 2026. Cum îi influențează acest tranzit pe nativii Pești?

Neptun în astrologie semnifică fantezia, iluzia și amăgirea. Neptun guvernează ceea ce ține de domeniul mistic. Numele său este inspirat de zeul mării. Poseidon este echivalentul său în mitologia greacă. Neptun ne influențează visele și activitățile creative. Spre deosebire de
"planetele personale" (Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte) care influențează viața noastră de zi cu zi, Neptun este o planetă "transgenerațională" sau pentru că influențează experiențele pe termen lung precum și epoci întregi.

Neptun stă aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a tranzita întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

Ce aduce Marte în Berbec pentru Pești/Ascendent în Pești până în iunie

Arhetipul Peștilor este cel al dizolvării. Este asociat cu necunoscutul, Universul, spiritualitatea și sănătatea. Totodată, are legătură cu confuzia și iluziile. Persoanele cu Soarele în Pești sunt adesea caracterizate prin sensibilitate, intuiție și o bogată viață interioară.Peștii sunt cunoscuți pentru empatia lor puternică și pentru capacitatea lor de a simți profund emoțiile altora. Cu toate acestea, sensibilitatea lor excesivă îi poate face să fie uneori preocupați sau să se retragă în lumea lor interioară. Peștii sunt adesea descriși ca fiind romantici și visători, căutând mereu să găsească sens și conexiune în lumea lor complexă și profundă.

Ce aduce acest tranzit pentru Pești/Ascendent în Pești?

Cu Saturn și Neptun în semnul tău, tu ești protagonistul. Tranzitul acesta îți aduce un fel de trezire spirituală. Vei fi cu adevărat apreciat pentru darurile tale.

Peștii sunt întotdeauna darnici. Nu este o provocare să fii atât de generos, dar nu întotdeauna te simți apreciat pentru tot ceea ce faci. Deci, acum este momentul când lumea te privește și spune: Ce ai să ne arăți? Ce pot vedea?

Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Așa că, gândește în termini practici, construiește-ți drumul, arată ce poți lumii. Nu te opri și creează neîncetat.

Este un moment extrem de creativ pentru toți Peștii, iar lumea are nevoie de ceea ce ai tu de oferit. De exemplu, dacă îți dorești o afacere,  începe să te ocupi. Oamenii vor vrea să îți vadă talentele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel