Ce aduce Sezonul Leului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 august

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Soarele va tranzita semnul Leului până pe 23 august! Atenție! Nu vom avea un sezon al Leului simplu. Venus și Lilith vor fi și ele acolo. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele va tranzita casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor, a exprimării de sine. Unde se află deja și Venus retrogradă și Lilith. Este posibil ca voi să fi neglijat relația în care sunteți cu voi înșivă, felul în care v-ați comportat cu privire la propriile voastre nevoi, faptul că nu ați mai acordat atenție lucrurilor care vă produc plăcere. 

Ați cam neglijat complet romantismul, spontaneitatea, distracția, veselia și activitățile pe care ar trebui să le facă un cuplu pentru a menține aprinsă flacăra. 

Sfatul astrologului Daniela Simulescu este să intrați în „camera răsfățului” și să vă bucurați de viață, să aveți grijă de voi, de pasiunile voastre!

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele trece prin casa a 4-a, casa familiei, dar și casa locuinței și a refugiului interior. Trebuie să vedeți ce este ruginit prin casă, să faceți ordine, să vedeți ce anume vă mai trebuie și ce păstrați doar de dragul de a păstra. Venus, guvernatoarea voastră, are un tranzit retrograd în aceeași casă. Deci un motiv suplimentar pentru a relua unele probleme. 

Soarelui îi place ce e nou, luxos, strălucitor, calitativ. Faceți o curățenie generală și astfel o să vă schimbați și starea și veți înțelege cât de multă nevoie aveați să vă simțiți bine unde stați.

Relația cu familia este foarte importantă pentru voi. Gândiți-vă dacă are rost să păstrați chestiunile de orgoliu, nu mai țineți ranchiună, treceți mai departe și bucurați-vă de fiecare moment fără să mai puneți micile supărări la suflet, nu are rost.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele va tranzita casa a 3-a, a comunicării și a drumurilor. Voi credeți că dacă vă faceți griji, dacă vă frământați, veți putea să controlați situația, dar nu controlați nimic, nu faceți decât să vă agitați inutil.

Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă cât mai multă interacțiune cu ceilalți și cât mai multe ieșiri. Ar vi benefic să vă plimbați, să comunicați cu oamenii, să mergeți la evenimente, să petreceți. „Vă invit să vorbiți cât mai mult! Negociați, plimbați-vă, călătoriți! Trebuie să fiți în mișcare permanentă”.

Mintea voastră va fi o armă cu două tăișuri. 

Rac/ Ascendent în Rac

Soarele se duce în casa a 2-a, așadar se luminează camera banilor, a resurselor, a anumitor cheltuieli pe care nu mai aveți cum să le evitați. Așadar, este cazul să fiți mult mai atenți la cheltuieli, la costuri, dar fără să dramatizați sau să victimizați. Și chiar vom insista din acest punct de vedere pentru că Venus este retrogradă în aceeași zonă. 

Vă veți trezi cu numeroase dorințe de a cheltui pe produse extravagante, dar nu este cazul să vă grăbiți. Veți regreta pe urmă. 

Totodată, e o perioadă bună să fiți și generoși, să oferiți, dar și să primiți ce vă oferă ceilalți, nu spuneți că nu aveți nevoie de nimic de la nimeni, nu este o tactică bună. 

Leu/ Ascendent în Leu

În primul rând, să vă spunem “La mulți ani!”. Până pe 23 august vă vom sărbători. Soarele e în semnul vostru, e bucuria maximă. Să nu uităm că este guvernatorul vostru! Primiți o doză suplimentară de energie, carismă și chef de viață. Dacă mai punem la socoteală și faptul că Venus retrogradă și Lilith se află în semnul vostru, vă dați seama că urmează o perioadă incendiară. 

Dar e posibil ca din această cauză să deveniți ceva mai egoiști decât de obicei deoarece Soarele intră în cea mai mare și mai frumoasă „cameră” a voastră. Vreți să rămâneți acolo și să fiți lăsați să vă exprimați liber. Nici nu vreți să auziți de ceilalți, în niciun caz de problemele lor, de posibile vești proaste, lucru care s-ar putea să vă facă să fiți priviți ca insensibili, lipsiți de orice urmă de empatie. 

Destinul și karma au trecut pe axa Berbec-Balanță. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru voi începe o perioadă de liniște, de odihnă. Soarele va intra în semnul vostru pe 23 august și vă priește, însă până atunci, camera luminată la voi este un fel de cameră ascunsă, având Soarele în casa a 12-a.

Trebuie să meditați puțin, să aveți grijă de propria persoană, de sănătate și de încărcarea bateriilor pentru când va intra Soarele în semnul vostru. E posibil ca cei dragi să aibă niște probleme de sănătate.

De asemenea, trebuie să vă atragem atenția asupra tendinței de a intra în relații toxice, de a vă întoarce la parteneri din trecut sau la acea de a vă sacrifica inutil. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a 11-a și acest aspect vă este favorabil. Venus, guvernatoarea voastră, este retrogradă și în aceeași casă. Vă place mai ales pentru că voi aveți nevoie de oameni. Sezonul Leului pentru voi are, astfel, o notă socială, este ca și cum Soarele luminează grădina de vară, locul unde ați amenajat special ca să vă primiți prietenii în vizită. Anul acesta, veți avea vizite ale unor persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult timp. Poate chiar de ani. 

Vă preocupați de oamenii din jur, aveți nevoie de socializare, aveți nevoie de intervenția celorlalți în viața voastră, așa că este indicat să îi primiți alături de voi. 

Horoscopul verii 2023. Află previziunile pentru toate zodiile - VIDEO

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Soarele se duce în casa a 10-a și luminează zona carierei și a statutului profesionaș. S-ar putea să vă găsiți în postura de a vă gândi obsesiv la cariera voastră(să nu uităm că tot acolo se află Venus retrogradă și Lilith), la ce anume puteți face acolo ca să fiți văzuți. Așadar, cariera va fi pe primul loc, vă veți gândi unde și ce anume puteți schimba, unde puteți fi lăudat, cum puteți face să obțineți un proiect râvnit.

Relațiile cu autoritățile vor fi mai complicate. Există riscul să vă pierdeți răbdarea imediat. 

Astrologul Daniela Simulescu spune că „veți căuta permanent laude, aprecieri. Aveți nevoie să fiți în centrul atenției”. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele se va afla în casa a noua. Vouă vă place să vă plimbați cel mai mult, iar sezonul Leului vine exact în ton cu dorințele și plăcerile voastre. Vi se aliniază energia interioară în direcția a ceea ce iubiți cel mai mult: studiile, călătoriile, nevoia de spiritualitate.

Vă veți căuta o busolă interioară, un ideal sau un obiectiv. Poate le veți relua pe unele din trecut.  Călătoria nu trebuie să vă ducă neapărat în lume, ci poate fi vorba și despre o călătorie a sufletului, marcată de revelații importante cu privire la felul în care veți fi mai departe. 

Educația va deveni importantă. Deci nu ezita să alegi până pe 23 august să îți îmbunătățești cunoștințele. 

Venus retrogradă în Leu până pe 4 septembrie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Finanțe, afaceri, frică de moarte, acestea sunt aduse în prim-plan de intrarea Soarelui în casa a 8-a. Mai ales că o avem și pe Venus retrogradă tot acolo. E posibil să auziți știri mai neplăcute, însă cel mai bine este să tratați situațiile cu calm. Pe de altă parte, tot ce se poate întâmpla în următoarea perioadă vă poate face să priviți viața din punct de vedere mult mai profund decât o făceați înainte. 

Tot ce ține de intimitate, de relațiile din dormitor, ce ține de fertilitate, dar și de nevoile voastre din zona asta ar trebui cercetat, privit mai cu atenție. Faceți-vă timp să vă uitați acolo. 

Un alt sfat al astrologului pentru voi ar fi să vă faceți rezerve pentru sezonul de toamnă-iarnă. Se vor dovedi extrem de prețioase mai târziu.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Soarele tranzitează casa a șaptea, cot la cot cu Venus retrogradă și Lilith. Partenerul, oamenii cu care lucrați, viața lor va deveni mult mai importantă pentru voi în sezonul Leului. Accentul va fi pus pe ceilalți, pe cei care vă înconjoară, pe cei de care depindeți sau pe cei care depind de voi.

Aveți nevoie să vă ajutați partenerul, să îi oferiți din resursele voastre, să îi dați din timpul vostru și să renunțați la acea nevoie de independență în favoarea lui. Aveți nevoie de relații sănătoase în perioada aceasta. Nu uitați că atitudinea partenerului este oglinda voastră. Oamenii din jurul vostru sunt oglinzile voastre, ce anume ați putea îmbunătăți la voi, acolo e răspunsul pe care îl căutați, de fapt. 

Este posibil ca unii dintre foștii parteneri să revină în viața voastră. Venus retrogradă are darul de a face asta. Astrele vă recomandă să nu vă grăbiți în a-i primi imediat în viața voastră. 

Pești/ Ascendent în Pești

Soarele va tranzita casa a 6-a. Până pe 23 august, vor apărea diverse evenimente la serviciu care vă vor pune pe gânduri. Până acum nu vedeați unele probleme, iar acum sunt amplificate serios. Unii dintre voi vor fi nevoiți să rezolve proiecte pe care le considerau deja încheiate, alții vor avea dispute cu unii colegi. Gestionarea stresului cotidian va deveni prioritate. 

Pe de altă parte, trebuie să înțelegeți că aveți nevoie să vă placă cu adevărat ceea ce faceți. Că dacă nu, epuizarea bate la ușă. 

Este o perioadă excelentă să vă apucați de sport, să țineți dietă, să vedeți cum să scăpați de un obicei toxic. Aveți grijă la sănătate și nu uitați să  faceți lucruri mici pentru propria persoană în fiecare zi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel