Ce fel de părinte ești în funcție de zodie? Află trăsăturile fiecărui semn din zodiac!

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Cum ești ca mamă sau tată, după semnul tău zodiacal?

Berbec - Părintele energic și plin de idei

Berbecul, atât tatăl, cât și mama, este mereu în mișcare, cu o mie de idei în cap. Neliniștea face parte din firea lor, iar preocuparea excesivă îi face să se îngrijoreze prea mult. Cu toate acestea, părintele Berbec emană creativitate și energie, fapt ce îi atrage pe cei mici să îi fie mereu alături. Cu un spirit competitiv bine înrădăcinat, părintele Berbec îi încurajează pe copiii săi să lupte pentru visele lor și să își dezvolte abilitățile.

Taur - Părintele model de stabilitate și loialitate

Taurul, fie că este tatăl sau mama, este acel părinte care reușește întotdeauna să câștige încrederea copiilor săi. Poate că nu este cel mai expresiv în manifestarea afecțiunii, iar săruturile și îmbrățișările sale pot fi numărate, dar ele sunt autentice și lipsite de orice falsitate. Taurul iubește din adâncul sufletului și este dispus să facă orice pentru a-și vedea copiii fericiți.

Horoscopul copiilor. Ce activități li se potrivesc celor mici, în funcție de zodie? Recomandări utile

Gemeni - Părintele versatil și empatic

La prima vedere, mulți ar putea crede că rolul tău de tată sau de mamă este relaxat, dar în realitate ai o latură strictă care nu face compromisuri. Când vine vorba de a fi un exemplu, ești primul care subliniază importanța responsabilității și dezaprobi minciunile în căminul vostru. Odată ce acest aspect este clar, poți fi cel mai dulce și, totodată, răutăcios, distractiv, afectuos și impulsiv.

Rac - Protectorul empatic și plin de dragoste

Ca mamă sau tată, nu te poți abține să nu vrei să știi totul despre copiii tăi. Nu este vorba de a-i hărțui sau domina, ci mai degrabă ai un dar al protecției. Nu scapi niciun detaliu, parcă ai un al șaselea simț care îți spune când sunt triști, supărați, fie că le este prea cald sau prea frig. 

Care este cea mai dificilă vârstă a copiilor? Părerile părinților

Leu - Părintele inspirator și plin de creativitate

Ca mamă sau tată, Leul este un părinte care poate părea intimidant pentru alți părinți. Esența Leului este să își facă treaba și să strălucească. Sunt părinți deosebit de inteligenți, iubitori și impulsivi. Ei devin stâlpi importanți pentru copiii lor, câștigându-și admirația și învățându-i că nimic nu este imposibil și că pot realiza tot ceea ce își propun.

Fecioară - Părintele exemplar al valorilor și învățăturilor

Fecioara, fie că este tatăl sau mama, se remarcă precum un părinte exemplar. Nu este un semn care ia în joacă propria călătorie prin această lume, cu atât mai puțin atunci când vine vorba de educarea copiilor. Prioritatea ta este să împărtășești valorile tale, conștient fiind că acestea sunt fundamentale pentru o viață plină de înțelepciune. Onestitatea, dragostea și perseverența sunt piese-cheie în viziunea ta asupra lumii.

Vezi lista completă aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel