Ce încălțăminte casual purtăm vara? Modele utile pentru orice vârstă

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Practic
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Pantofii casual nu trebuie să ne lipsească din garderoba feminină, mai ales pe timp de vară. Iată ce încălțări poți alege!

Nu știi ce încălțări să introduci în colecția de vară? Cele pe care ți le prezentăm pot fi asortate cu numeroase piese vestimentare, ca să obții o ținută ideală pentru sezonul cald.

1. Încălțăminte elegantă, din piele

Dacă îți place să te îmbraci elegant, nu trebuie să îți lipsească pantofii clasici, din piele. Aceștia pot fi aleși indiferent de anotimp. De pildă, dacă trebuie să mergi la un eveniment special în timpul zilelor de vară, caută o pereche de pantofi cu toc mic, din piele, care se asortează de minune atât cu fuste și rochii, cât și cu jeanși sau pantaloni.

Încearcă să optezi pentru încălțări din piele naturală, pentru că acest material lasă piciorul să respire, împiedică alunecarea și poate să prevină apariția rănilor sau a bătăturilor.

2. Sandale moderne, cu platformă

Din fericire, sandalele cu platformă sunt la modă în orice sezon. Indiferent de vârstă sau de culoarea pe care o alegi, sandalele cu platformă sunt ideale pentru vară și pot fi asortate cu ținute comode și versatile.

În timpul verii, poartă sandale cu platformă. Dacă îți plac ținutele îndrăznețe, lasă deoparte modelele simple și optează pentru cele cu accesorii, precum mărgelele sau pietrele colorate.

3. Mocasini cu toc

Fie că îți plac modelele din piele sau cele din piele întoarsă, mocasinii cu puțin toc sunt excelenți pentru zilele de vară, care se potrivesc cu ținutele casual. Îi poți asorta cu rochii feminine sau cu un costum de inspirație masculină. 

Cele mai potrivite modele sunt cele confortabile. Dacă nu știi ce nuanțe să alegi, îndreaptă-ți atenția către nuanțele clasice de maro, bej, gri, negru, roșu sau bleumarin. Motivul este simplu - acestea se pot asorta cu rapiditate, în combinație cu orice ținută.

4. Balerini feminini

Dacă îți place încălțămintea care îmbină confortul cu eleganța, poți miza pe balerini, ideali pentru zilele toride de vară! Balerinii sunt populari de ani întregi și pot fi combinați cu ținute moderne, alături de pantaloni scurți, fuste, rochii sau blugi.

Dacă îți plac balerinii deosebiți, ia în calcul modelele cu prinț floral sau pe cei cu animal print. Pot fi purtați atât la locul de muncă, dar și în combinații casual, pentru o zi în parc sau la restaurant. 

5. Espadrile

Pe lângă cele prezentate mai sus, poți alege și espadrile, mai ales dacă vrei să porți încălțăminte confortabilă pentru vară. Espadrilele sunt disponibile într-o varietate de modele, însă cele mai recomandate sunt cele cu talpă joasă, din piele naturală.

Poartă espadrilele cu fuste plisate, cu rochii lungi sau cu jeanși și tricou. Poți să porți modele în nuanțe intense sau în culori clasice.

6. Teniși sau adidași colorați

În continuare, dacă ești o femeie care preferă pantofii sport, alege adidașii sau tenișii, pentru ținute la modă. Sunt potriviți atât cei albi, cât și cei colorați, care atrag atenția în zona inferioară a corpului.

Pantofii sport îți oferă tot confortul care îți trebuie în zilele de vară, mai ales dacă petreci mult timp în picioare la locul de muncă sau te plimbi prin parc, alături de cei dragi.

Poți să vezi și: Moda în 2023: principalele trenduri din care să te inspiri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel