Ce mesaje putem primi în vis și cum le putem descifra? Părerea specialiștilor

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Mistere
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Nicoleta Ghiriș, astrolog specializat în metafizică chineză și numerologie, a fost invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe, unde a vorbit despre ce mesaje putem primi în vis și despre cum le descifrăm.

Cele mai frecvente vise nu sunt doar simple coincidențe, ci semnale ale faptului că ceva se întâmplă în viața noastră reală, că emoțiile noastre sunt suprasolicitate sau că suntem copleșiți de anumite situații.

Visele noastre ne dezvăluie un tărâm fascinant pe care mulți au încercat să intre, însă răspunsurile nu au reușit să dezvăluie cu exactitate ce anume se petrece acolo. Psihologia s-a apropiat destul de mult de acest tărâm al subconștientului și ne-a adus informații cel puțin interesante legate de acest subiect. 

Iată ce ne spune Nicoleta Ghiriș!

Gândul are cea mai mare energie. În momentul în care începem să gândim, atunci începem să creăm, pentru că suntem creatori cu gândul, cuvântul și fapta. Însă, în momentul în care procesul de gândire începe să fie canalizat cum trebuie, atunci începem să ne îndeplinim exact ceea ce ne dorim”, a afirmat Nicoleta Ghiriș.

De asemenea, Nicoleta Ghiriș a exlicat ce mesaje putem primi în vis și cum le putem descifra.

Anul Iepurelui de Apă: cum arată previziunile pentru România în 2023?

Mai mult, a discutat și despre definiția porților care ne permit să primim mesaje importante în vis, dar și care este motivul pentru care visăm rude care nu mai sunt în viață. 

Ce înseamnă când visezi păianjeni? Semnificații și posibile interpretări

Iată un exemplu:

„Femeile care visează șobolan este aducător de sarcină. (...) Visele nu vin oricum. Ele sunt porți deschise. Eu am visat-o pe bunica mea, Dumnezeu să o odihnească, care mi-a transmis foarte multe lucruri. Era o femeie simplă, însă mult mai inteligentă decât toată familia la un loc.

Am avut o legătură specială, tot timpul am simțit-o. (...) După ce a decedat a început să ajungă în visele mele. Sora mea nu o visa și mi-a spus ca atunci când o mai visez să îi spun să vină și ea la în vis. Și am ținut minte. Am întrebat-o de ce nu apare și mi-a răspuns că nu ea decide unde sunt porțile deschise. Deci ăsta a fost mesajul”, a precizat Nicoleta Ghiriș.

„Da, acestea sunt visele active, când în vis începi să devii conștient și acționezi pentru a afla lucruri. Deci, nu neapărat să te conducă visul, ci poți prelua tu informația, frâiele și începi să aduci informațiile pe care le vrei, le cauți. Ești conștient cumva. 

În interiorul nostru avem lăcățele. În momentul în care schimbăm modalitatea de gândire, începem să ne ajutăm altfel, începem să avem o altă percepție asupra lucrurilor, oamenilor din jur, iar în momentul acela, o să apară evoluția”, a mai adăugat Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, prezentată de Georgiana Ioniță Toader.

Vezi aici emisiunea completă cu specialistul Nicoleta Ghiriș, de pe Spectacola.ro, pentru mai multe informații.

Poți să fii interesat și de: Semnificația celor mai frecvente vise. Ce înseamnă când visezi cum cazi în gol sau că îți cad dinții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel