Ce pisică ești în funcție de Zodia ta? Semnele zodiacale și rasele de pisici se întâlnesc de Ziua internațională a pisicii

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Pe 8 august 2022 sărbătorim ziua pisicilor. Cu toții avem pisici, am crescut cu pisici la bunici sau am îndrăgit aceste animale extrem de inteligente. S-a demonstrat că pisicile au și capacități terapeutice și sunt valoroase la casa omului. Însă care este legătura dintre personalitatea raselor de pisici și zodia ta?

Se estimează că aproximativ 500 de milioane de pisici trăiesc în gospodării în întreaga lume. Potrivit site-ului daysoftheyear.com, acest lucru este nemaipomenit, pentru că s-a demonstrat că deţinerea unei pisici îmbunătăţeşte sănătatea mentală şi ameliorează stresul, anxietatea şi depresia. Creată în ideea de a aprecia pisicile, această zi ajută la creşterea gradului de conştientizare cu privire la modul de îngrijire şi protecţie a acestor feline, dintre care multe sunt abandonate sau se află în adăposturi. Oricum în această zi din an şi pisicile negre aduc noroc! Detalii despre ziua pisicii, dar și ce alte sărbători faine avem azi, afli chiar aici! 

Rasele de pisici sunt variate și ne arată o mulțime de fațete ale personalității lor fascinante. Unele pisici sunt mai independente, altele sunt pur și simplu dornice să petreacă tot timpul în preajma ta, la fel și zodiile, nu-i așa?

Ce pisică ești în funcție de zodia ta:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pisică egipteană Mau

Este o rasă extrem de jucăușă, foarte activă, adoră să vâneze. La fel ca această pisică, Berbecii sunt plini de entuziasm și le place să socializeze. Sunt mereu gata să plece într-o nouă aventură și să se bucure de viață în stilul propriu. Nu le lipsește entuziasmul, motivația și „vânează” trofee și oportunități. 

Taur/ Ascendent în Taur

Pisica bengaleză 

Pisica bengaleză nu este una prea delicată, ci mai degrabă una cu mușchi proeminenți, mustăți lungi și un corp destul de mare. Este extrem de capabilă și de curioasă. Taurii ar putea fi asemănați cu o astfel de pisică bengaleză prin felul în care sunt mereu hotărâți să obțină ceea ce își doresc. Încăpățânarea și rigiditatea acestora, te duce cu gândul la mușchii pisicii de care spuneam.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pisică siameză

Extrem de sociabili, amuzanți, mereu puși pe șotii, dar și foarte curioși și dornici să învețe ceva, Gemenii ar putea fi asemănați cu pisicile siameze. Aceste pisici sunt considearate a fi extrem de „vorbărețe”, le place să socializeze cu stăpânii lor, dar și cu străinii, le place libertatea, s-ar putea să plece cam des de acasă, însă nu vă faceți griji, se întorc mereu. 

Rac/ Ascendent în Rac

Pisică persană

Pisicile persane sunt extrem de frumoase, cu blănița lungă, urechile rotunjite, dar și ochii mari, rotunzi, aceste pisicuțe preferă viața liniștită, un cămin sigur și un pat pufos. Precum Racii, le place să stea destul de mult timp în casă, să se bucure de un somn bun, dar și de o companie în care să poată avea încredere. Nu le place să hoinărească prea mult. 

Leu/ Ascendent în Leu

Pisica Leo Maine Coon

Cu aerul lor regal, aceste pisici par a fi potrivite pentru a se asemăna cu nativii Leu și asta nu doar datorită numelui, ci și aspectului lor fizic. Dacă nu știați, sunt printre rasele apărute în mod natural în statul Maine din SUA, unde sunt animalul reprezentativ al țării. Au abilități bune pentru vânătoare și o statură impunătoare. Chiar dacă par fioroase, au o atitudine prietenoasă. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pisica burmeză

Originară din sud-estul Asiei, pisica burmeză este foarte longevivă. Își cunoaște foarte bine casa, este extrem de atentă la fiecare colțișor, la fiecare detaliu, de aceea poate fi asemuită atât de ușor cu nativii Fecioară. Îi place să se amestece în treburile casnice și este mereu gata să te ajute, sau mă rog, să te supravegheze. Este sociabilă și prietenoasă și îi place să stea cu copiii când aceștia fac temele. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pisica Ragdoll

Pisicile Ragdoll au un aspect fizic extrem de armonios, dar și un comportament docil. Sunt iubitoare și ascultătoare și îți dau o senzație de calm. Această rasă poate fi asemuită cu nativii Balanță care, la fel, caută calmul, liniștea și armonia. Pisicile Ragdoll sunt istețe și se adaptează destul de ușor regulilor. Le poți lăsa destul de mult timp singure acasă, nu or să fie deranjate de asta, dar se vor bucura, de asemenea, când vei reveni. Sunt precum „colegul ideal” de cameră. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pisica Bombay

Această pisică este neagră, are blănița lucioasă și ochii strălucitori. Este extrem de isteață și poate învăța să deschidă ușile destul de repede, de exemplu. Este unică, longevivă și îi place destul de mult să se îngrijească singură, dar asta nu înseamnă că nu va dori să îi acorzi toată atenția. Scorpionii magnetici ar putea fi exact precum aceste pisici misterioase, atât de simpatice și totuși, atât de temute pisici negre cu ochi hipnotizanți. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pisica abisiniană

Această rasă de pisici este extrem de curioasă, e mai degrabă o pisică de curte. Ar vrea să se cațere în toți copacii, să inspecteze toate ungherele. Ea simte că are o misiune, dar își dorește și o casă, o familie unde să simtă că se poate întoarce. La fel și Săgetătorii: ei au mereu un drum de făcut, un lucru de învățat, un colț al lumii de bifat. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pisica albastru de Rusia

Pisica albastru de Rusia, așa cum îi spune și numele, este originară din Rusia. Această rasă are o speranță de viață de peste 16 ani și îi place familia, dar și să își arate dragostea față de aceștia. Precum Capricornii, această pisică este extrem de loială și adoră stabilitatea. E posibil să se atașeze mai tare de unul dintre membrii familiei, căreia să îi aducă tot felul de „cadouri”: frunze, șoricei. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pisica Scottish Fold

Această pisică nu este, cu siguranță, una obișnuită. Îți poți da seama de asta la prima vedere. Numele ei se leagă de felul în care are urechiușele, „împăturite”. Îi place foarte mult să fie iubită de către familia sa și ar face orice ca să le atragă atenția acestora. Vărsătorii sunt precum pisicile Scottish Fold, nu ai cum să îi ratezi, sunt pur și simplu diferiți și își doresc ca oamenii să îi iubească și să îi accepte. 

Pești/ Ascendent în Pești

Pisica American Bobtail

Această rasă de pisici este una variată, dar și foarte, foarte prietenoasă și care se poate adapta cu ușurință. Este adorabilă și probabil că se poate plia cel mai bine peste denumirea de „pisică”. De altfel, nativii Pești înșiși se adaptează cu multă ușurință și știu cum să își dea seama de ce au nevoie cei din jurul lor datorită intuiției lor. 

sursă: www.maupets.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel