Ce să NU faci când e Lună Nouă. Cinci sfaturi

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pexels.com
sursă foto: Pexels.com

Știm deja ce anume ar trebui să facem atunci când este Lună Nouă, este vorba despre intenții, despre planuri, despre a nota lucrurile pe care ni le dorim și a profita de energia începutului pentru a le pune în aplicare. Dar ce anume ar fi bine să evităm în această perioadă? Găsiți detalii despre puterea fascinantă a ciclurilor lunare mai jos. 

Procesul de a acționa în mod voit în conformitate cu ciclurile lunare ne poate ajuta în viața de zi cu zi. Se crede că fiecare fază lunară degajă o energie diferită și o putem valorifica pentru un trai mai bun și cu semnificații mai adânci.

Reprezentând începuturile, energia Lunii Noi este mult diferită de energia Lunii Pline. Deoarece Luna ne încurajează să privim înăuntru, viața urmată în funcție de fazele lunii este deosebit de importantă pentru munca interioară. Profitați de puterea lunii stabilind intenții sau ghidând obiective și principii în timpul fiecărui ciclu lunar. În timpul Lunii N oi, scrieți o listă cu ceea ce doriți să atrageți, iar în timpul Lunii Pline, ce doriți să lăsați să plece. Jurnalele lunare care oferă instrucțiuni pentru fiecare fază sunt deosebit de utile.

Folosirea schimbărilor energetice ale lunii ca plan pentru planificarea obiectivelor noastre ne va ajuta să ne manifestăm tot ce ne dorim. La urma urmei, indiferent dacă suntem conștienți sau nu, suntem cu toții „lunatici” (care inițial însemna „iubitori de lună”) în adâncul sufletului.

Ce să nu faci în timpul unei Luni Noi

1. Nu renunța la ceva la care ții!

Luna Nouă este despre creație. Desigur, uneori trebuie să renunți la obiceiuri, oameni și situații care nu-ți mai convin. Cu toate acestea, a decide să renunți la orice îți pasă cu adevărat pe o Lună Nouă se poate dovedi a fi o risipă de energie. Foloseşte energia aceasta pentru a începe ceva, nu pentru a opri.

2. Nu evita oamenii noi, apar în viața ta cu un motiv!

Lunile Noi sunt fantastice pentru aducerea oamenilor în viața noastră. Adesea, acești nou-veniți ne aduc lecții pentru sufletul nostru. Nu rata aceste lucruri. Când întâlnești pe cineva diferit sau în afara genului tău obișnuit în timpul unei Luni Noi, fii deschis și curios. Încearcă să afli detalii despre aceste persoane. Nu știi niciodată ce bucurii sau idei pot aduce.

3. Nu refuza invitațiile!

Vorbind despre întâlnirea cu oameni noi, o Lună Nouă este un moment minunat pentru a ieși din casă. Deoarece o Lună Nouă este minunată pentru a cunoaște oameni noi, ia în considerare să spui da oricărei (și tuturor!) invitațiilor aleatorii care îți apar.

4. Nu petrece timp cu „vampiri energetici”!

Acesta este un „nu”, în general, dar nu poate fi întotdeauna evitat. Dar, întrucât energia lunii noi este atât de incredibil de specială, evită orice scurgere de energie. Vrei să valorifici toată energia pozitivă și creativă care curge în jurul tău; nimic nu trebuie risipit. Pur și simplu, nu-i lăsa pe alții să-ţi strice starea.

5. Nu te mai plânge!

Nu e momentul să te uiți înapoi acum la ce ai greșit, sau la ce anume nu ai știut cum să întâmpini. Mai degrabă decât să te uiți în spate, privește înainte. Este un moment bun din punct de vedere energetic pentru a seta intenția vindecării fizice și emoționale. Fă primul pas în această direcție. Fie că te gândești la terapie, fie că te hotărăști să faci niște analize, este un moment bun pentru a face asta. Poți începe un program de sport sau o dietă sănătoasă, de asemenea. 

Citește și despre zodiile cele mai afectate de Luna Nouă din Gemeni de pe 30 mai!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel