Ce să NU faci când este Lună Plină

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

În seara aceasta la ora 21:38 avem o Lună Plină. Aceasta se petrece în semnul rigid al Capricornului și în conjuncție cu Pluto, planeta pitică, dar care te poate afecta destul de tare. Iată mai jos ce ar fi bine să nu faci azi, dar și câteva sfaturi despre cum să abordezi acest eveniment astrologic.

Ești o ființă emoțională, ești energie și faci schimbi de energie cu cei din familia ta, cu cei de la serviciu, cu cei din zona ta, de aceea trebuie să înțelegi că toată energia pe care o emani acum este mai puternică decât de obicei. Dacă ceea ce simți acum este profund negativ, atunci Luna Plină îți va acutiza acest sentiment. Fie că ești conștient sau nu de puterea Lunii Pline, în timpul acesteia, emoțiile tale devin mult mai intense.

S-ar putea să vezi situațiile ca fiind mai mult decât sunt, s-ar putea să iei cuvintele mai personal decât e cazul, tocmai pentru că ești afectat de fazele lunare.

Iată ce NU trebuie să faci!

-nu lua decizii bazate doar pe emoții

Încearcă să gândești înainte să vorbești și nu acționa la nervi, gândește-te că orice decizie luată pe fond emoțional s-ar putea să nu fie chiar coerentă. Nu zice nimeni să nu iei decizii, din contră, ești binevenit să o faci, tăind frânghiile otrăvite din viața ta, dar fă-o în mod conștient, pe o bază a rațiunii. 

-nu mai gândi negativ

Tot ce gândești negativ azi, dar și în preajma acestor zile, se va amplifica. Gândurile acestea vor căpăta putere și vor reveni către tine înzecit. Universul este vibrație. Dacă tu gândești negativ, el va reacționa cu vibrație negativă către tine și apoi te vei gândi de ce anume ești predispus la ceea ce tu numești ghinion. Mai multe detalii despre ghinion și obiecte care aduc ghinion găsești aici. 

-nu începe lucruri noi

Luna Nouă este despre lucrurile noi, despre noi începuturi, Luna Plină în schimb, te ajută să pui în ordine ceea ce ai început deja, să continui în caz că merge, să faci ajustări, sau pur și simplu să închei ce nu merge și nu își mai are locul în viața ta.

Dacă ai nevoie de ritualuri pentru Luna Plină, avem câteva idei pentru tine chiar aici

Când vine vorba despre un bilanț, poate ar trebui să te gândești serios dacă primești ceea ce ai nevoie în viața ta, dacă în ultimele șase luni ai tras de tine sau chiar ai lucrat la evoluția ta. Astrologul Cam White vede situația într-o lumină extrem de practică precum este și energia Capricornului. El vorbește despre scumpiri, despre faptul că ne va fi greu să facem rost de ceea ce avem nevoie, simțim ca și cum nimeni nu are ceea ce trebuie, nimeni nu și-a pus la punct lucrurile așa cum trebuia. Și la nivel personal apare această tendință de a fi mai centrat pe ceea ce este necesar în viață, trebuie să te ocupi de nevoile tale, dar s-ar putea să nu mai știi care sunt nevoile tale, să nu mai știi cine ești. E mai simplu să îți dai seama cine ești dându-ți seama cine nu ești deloc. Va trebui să te întrebi cât se poate de serios: primești ceea ce ai nevoie să primești? Sigur, ești deprimat, sigur vin emoții, sigur îți este greu cu tot ce se întâmplă înăuntrul tău, dar trebuie să ai grijă de tine, trebuie să fii responsabil cu tine și cu nevoile tale. „Ești bine? Dacă nu ești bine, fă naibii ceva pentru tine, ieși din groapa aia și ai grijă de tine, s-ar putea să fie greu, dar ia-o în serios” spune astrologul Cam White, este un îndemn dur, dar poate că este exact ceea ce ai nevoie ca să te trezești și să o iei pe drumul de care ai nevoie, pe drumul în care tu ești propria ta prioritate. 

Mai multe detalii despre Luna Plină, dar și sfaturi de la astrologul Daniela Simulescu vei găsi cu un click aici. 

Poți intra aici pentru previziunile de Lună Plină pentru toate zodiile!

Surse: YouTube Josie Grouse, Cam White

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel