CE te face fericit în funcție de ZODIA TA

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Celebrăm astăzi un aspect extrem de norocos al astrelor, mai precis un trigon între Venus și Jupiter și ne gândim la ce anume face energie fiecărei Zodii să jubileze.

Nu-i de mirare că astăzi avem și o zi a întâmplărilor fericite, având în vedere aspectul astrologic minunat făcut de Venus, planeta iubirii, cunoscută și ca Micul Benefic, cu Jupiter, planeta norocului și a abundenței, numită și Marele Benefic. Serendipitatea, termen derivat din cuvântul „serendipity” din limba engleză, defineşte întâmplările fericite petrecute în mod spontan, surprizele plăcute întâmplătoare, stare pozitivă celebrată astăzi, 18 august. #SerendipityDay îşi doreşte să îi încurajează pe oameni să caute şi să se bucure de acele lucruri bune, neaşteptate, care sunt mereu acolo şi nu trebuie decât observate printr-un nivel mai mare de conştientizare.

Pe 18 august avem unul dintre cele mai norocoase aspecte din teoria astrologică. Trigon între Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic. O zi foarte bună pentru manifestarea iubirii, a afecțiunii și a generozității. Atât față de noi, cât și față de cei dragi. Să nu uităm că aspectul se petrece pe semne de foc, deci vom avea de-a face și cu o tendință demonstrativă. Dacă ai avut nevoie de o porție sănătoasă de încredere pentru a lua o decizie, o poți lua pe 18 august. Îți oferim detalii despre cum ai putea folosi acest aspect chiar aici! 

Ce anume le provoacă fericire zodiilor? Ce anume te face fericit în funcție de zodia ta?

Berbec

Pentru Berbecii care sunt fascinați de competiție, câștigul este cel care le-ar aduce o porție zdravănă de fericire. La fel și o plimbare lungă cu bicicleta, participarea la niște lecții de dans, sau de ce nu, o plecare spontană la mare.

Taur

Taurii se bucură de bani, lux, confort. Sigur că și celelalte zodii s-ar bucura de asta, însă Taurii sunt ceva mai posesivi în direcția resurselor. O cină romantică și un parfum comandat online ar face ca ziua să aibă altă aromă.

Gemeni

Ce poate fi mai plăcut pentru nativii Gemeni dacă nu o discuție cu prietenii lor buni? Asta le-ar produce clar o doză imensă de fericire. Și o ieșire la cinema ar fi benefică, însă doar dacă e urmată de încă o ieșire la bere ca să comenteze filmul. 

Rac

Nativii Rac simt cu siguranță fericire atunci când liniștea casei lor îi înconjoară, iar mai apoi această liniște se transformă în zumzăială plăcută a membrilor familiei care vin să îi viziteze. Un grătar în grădină este o altă variantă. 

Leu

Un dressing plin de haine care mai de care mai strălucitoare i-ar energiza pe loc pe Lei. Ar putea apoi să se privească în oglindă, să probeze și să asorteze culorile și să se gândească la cât de impresionați vor fi ceilalți când îi vor vedea. 

Fecioară

Nativii Fecioară sunt fericiți când toate lucrurile sunt puse la punct în casă, când totul e rezolvat la serviciu, iar ei au un pic de timp pentru a se ocupa de următorul proiect. Poate că ceva grădinărit, sau organizarea murăturilor? Poate pregătesc vișinată pentru iarnă.

Balanță

Nimic nu e mai liniștitor pentru Balanțe decât o zi relaxantă într-un balansoar, în grădină, cu o ceașcă de ceai sau de cafea în mână, cu o muzică undeva în surdină, în condițiile în care nimeni nu se ceartă cu nimeni și toată lumea e fericită și se bucură de vacanță. 

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de fericiți când își pot folosi abilitățile de detectiv și pot afla prin acestea niște mari mistere ale lumii. Dar merge și o zi în care să fie lăsați în pace, să caute chestii interesante pe internet și să se bucure de faptul că nimeni nu complotează împotriva lor.

Săgetător

E simplu la Săgetători, dacă vrei să-i faci fericiți, ia-le două bilete de avion către o destinație în care nu au fost încă, nu îi întreba cu cine or să meargă și apoi încearcă să îi surprinzi și cu o sugestie de curs de introducere în filosofia indiană. 

Capricorn

Îi poți face fericiți lăudându-le munca, felul în care au construit, dar și posibilele rezultate care vor apărea în urma eforturilor lor. I-ar face fericiți și un set de cărți dintr-o colecție nouă pe care și-o doreau, dar și o invitație la teatru.

Vărsător

Nimic nu îi face mai fericiți pe Vărsători decât să le spui că pot face ceea ce doresc ei să facă. Lasă-le libertatea să aleagă ce anume vor și vei vedea că sunt numai un zâmbet. S-ar bucura și de un set de pictură, dar și de posibilitatea de a-i ajuta pe ceilalți, deci îi poți implica într-o campanie de voluntariat.

Pești

Peștii visători se vor bucura foarte tare dacă le oferi o zi pe malul mării, îi rupi de problemele zilnice, îi învoiești de la serviciu și îi lași să privească și să asculte valurile mării într-un cadru idilic. Poți să le oferi și o selecție cu muzică pe placul lor, un playlist personalizat, vor aprecia asta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel