Cea mai simplă și rapidă dietă? Iată ce spun specialiștii!

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
pexels.com
pexels.com

Mihaela Bilic a dezvăluit secretul dietei rapide și sănătoase. Iată ce ne spune!

Consumul unei alimentații sănătoase pe tot parcursul vieții ajută la prevenirea bolilor și ajută la menținerea sănătății întregului corp.

Cu toate acestea, creșterea producției de alimente procesate, urbanizarea rapidă și schimbarea stilului de viață au dus la o schimbare a modelelor alimentare.

În prezent, oamenii consumă mai multe alimente bogate în energie, grăsimi, zaharuri libere și sare/sodiu, iar mulți oameni nu consumă suficiente fructe, legume și alte fibre alimentare, cum ar fi cerealele integrale.

"Haideți să încercăm dieta omului sărac"

Celebrul nutriționist Mihaela Bilic a explicat că există o dietă care te poate ajuta să slăbești 20 - 30 de kilograme în doar trei luni, fără înfometare. 

Este vorba despre dieta săracului, dieta ușoară care nu presupune eforturi mari din partea ta, iar diversitatea alimentară te va ajuta să treci mai ușor peste întreaga perioadă.

Dieta fără gluten. Bilic: Avem impresia că oferă beneficii pentru sănătate, când, de fapt, e tocmai invers

"Haideți să încercăm dieta omului sărac, în care mănânci două ciorbe pe zi. Dacă mâncai înainte, în mod normal, eu zic că slăbești cu dieta omului sărac, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme.

Înainte să vă duceți să faceți facila operația de tăiere de stomac, faceți această experiență, voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie să fie repetată zilnic, timp de 100 de zile. Doar atunci e schimbare.

100 de zile raportate la tot ce înseamnă un an de zile, cu tot ce înseamnă şi Paște şi Crăciun. 100 de zile nu e un capăt de țară. Încercați cu două ciorbe pe zi, şi dimineața și o cafea cu lapte, și veți slăbi 20 – 30 de kilograme în trei luni", a spus celebrul nutriționist Mihaela Bilic în emisiunea lui Marius Tucă.

Somnul sănătos ajută la eliminarea excesului de greutate

Cu toate acestea, Mihaela Bilic subliniază că este foarte important ca după ce ai slăbit, să poți să-ți păstrezi greutatea.

"Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine", a mai spus Mihaela Bilic.

Ca recomandări, Mihael Bilic spune că trebuie să mâncăm un castron mare de supă caldă, indiferent dacă e dulce sau acră, cu carne sau fără carne, cu cartofi sau fără cartofi, cu sau fără orez sau paste făinoase.

Vezi articolul complet pe DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel