Cele mai răzbunătoare Zodii chiar de ziua iertării

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă: Pixabay.com
sursă: Pixabay.com

Se spune despre unele semne zodiacale că ar fi extrem de răzbunătoare, sau că nu vor uita niciodată dacă le-ai rănit (intenționat sau nu). Se pare că astăzi, 8 septembrie, este ziua iertării. Poate că ar trebui să fim mai flexibili cu toții și să lăsăm ranchiuna deoparte. Detalii mai jos. 

Dacă le purtaţi ranchiună celor care v-au greşit, #PardonDay vă acordă un motiv valabil pentru a vă examina sentimentele şi timpul trecut şi pentru a lăsa să dispară resentimentele şi furia. Ceea ce se ştie despre iertare este că este un act care aduce fericire celor care o acordă, care vă poate elibera de emoţiile negative pe care le nutriţi faţă de cineva, fiind mai degrabă un act îndreptat spre cel care se dovedeşte iertător, decât spre cel care l-a rănit. Acest articol este și o invitație către a ierta, către a renunța la ranchiună și la răzbunare. 

Cele mai răzbunătoare semne zodiacale sunt cele care îți vor purta pică de-a pururi, vor rămâne mereu cu impresia că nu vor putea trece peste rana pe care cineva le-a provocat-o și vor nutri gânduri de răzbunare. Este greu să ai de-a face cu o persoană răzbunătoare, pentru că mai devreme sau mai târziu „ți-o va servi”, sau „îți arată el/ea ție”. Unii dintre aceștia nici măcar nu se grăbesc, așteaptă momentul potrivit să o facă. Ceea ce nu știu ei, însă, este că această răzbunare îi va face poate să se simtă un pic mai bine pe moment, dar cu siguranță nu o să echilibreze karma, ci doar o să acumuleze mai multă energie negativă. 

Dacă te știi a fi o persoană răzbunătoare, probabil că dispui de calități precum intuiția, istețimea și răbdarea și nu o să acționezi impulsiv. S-ar putea să dai dovadă și de ceva aroganță, știind prea bine că ești mai puternic decât și-ar putea imagina cei din jurul tău. 

Așadar, care sunt considerate a fi cele mai răzbunătoare Zodii și de ce ar trebui să o lase mai moale măcar de ziua iertării?

Nu uita că aici vorbim mai mult despre energia Zodiilor și că tu ești mai mult decât Zodia ta (poziția Soarelui). Apelează la o astrogramă ca să vezi ce marcaj dominant ai. 

Iar acum, să trecem la treabă!

1. Scorpion

Scorpionii par a fi numărul 1 la răzbunare, pur și simplu nu pot să treacă peste faptul că cineva i-a rănit. Din punctul lor de vedere, răzbunarea este o reacție cât se poate de logică. Scorpionul ascunde adânc în el trauma trădării, sub dorința de putere, se află desigur, frica imensă de a nu fi ucis, trădat, manipulat, frica de cădere, frica de gol, frica de cunoaștere totală a propriei persoane. Scorpionii au probleme legate de încrederea în ceilalți, de aici și toate zvonurile legate de răzbunare cu privire la acești nativi. Le e greu să uite ce li s-a întâmplat. Poate că ar fi bine să nu minți niciodată un nativ Scorpion și să faci în așa fel încât să nu îl rănești, pentru că până la urmă, în spatele a tot ceea ce pare dur, se ascunde o doză imensă de sensibilitate. De ziua iertării, Scorpionilor le recomandăm să mai și lase ce a fost în urmă și să își dea seama că orice criză poate fi transformată într-o oportunitate. 

2. Taur

Poate că nu la fel de răzbunător precum Scorpionul, dar destul de puternic și de răbdător încât să te temi de el dacă „l-ai călcat pe bătături”. Cel mai tare îi este teamă să nu fie abandonat. Taurii investesc mult timp în relații, așa că dacă îl vei părăsi, s-ar putea să nu îți placă urmările. Partea bună la un Taur este că răzbunarea sa va fi cât se poate de „pe față”. O să te confrunte și o să îți spună cu exactitate cum stau lucrurile. Ceea ce este interesant este că s-ar putea să renunțe la sentimentele de răzbunare dacă are ceva de câștigat și dacă cei care i-au rănit le cer sincer iertare.

3. Leu

Nu cred că Leii vor reacționa prea bine dacă cineva intervine în lumea lor perfectă. Pot fi extremi de posesivi atât cu oamenii, cât și cu bunurile lor materiale, așa că te vor ține minte dacă îndrăznești să ataci ceea ce le aparține. Sunt destul de nervoși și or să își folosească resursele de care dispun în prezent pentru a se asigura că au dreptul la replică sau la atac. Pe de altă parte, sunt considerați a fi extrem de încăpățânați, deci e posibil ca odată ce le-au intrat în cap gândurile de răzbunare, să nu se lase până nu obțin ceea ce vor. Nimeni nu rănește un Leu și scapă nepedepsit, cam asta ar fi deviza lor! 

4. Rac

Probabil că nu ai fi crezut că Racul sensibil ar fi capabil de răzbunare, însă trebuie să îți dai seama de capacitatea lor de sacrificiu față de cei dragi lor. O cloșcă te va ataca dacă încerci să îi rănești puii, nu-i așa? În afară de asta, Racii se cam așteaptă la ideea că ceilalți ar putea să le facă rău, așa că s-ar putea să aibă idei de răzbunare încă dinainte să apuce cineva să le facă ceva. Sigur că răzbunarea unui Rac va fi mai blândă decât a unui Scorpion, de exemplu, însă ar putea fi destul de „înțepătoare”. 

5. Balanță

Nici la Balanțe nu cred că te-ai fi așteptat, însă iată că și numele acestora apare pe lista „răzbunătorilor”. Ce anume le provoacă Balanțelor gânduri de răzbunare? Ei bine, ele nu suportă nedreptățile și asta în special dacă au legătură cu sentimentele lor sau ale celor din jurul lor. Dacă i-ai făcut un rău unei Balanțe, așteaptă-te să primești același tip de comportament înapoi, deoarece ele vor căuta echilibrul în relații mereu. Pe de altă parte, Balanțele sunt cele care vor ierta cel mai repede. 

sursă: yourtango.com

Citește și: Puterea magică a semnului tău zodiacal, secretul care îți va ghida viața

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel