Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Pe 11 ianuarie vom avea prima Lună Nouă din 2024. 

Un moment mult așteptat! Prima Lună Nouă din 2024! Sau adevăratul revelion al astrelor. Cea mai potrivită zi pentru te ocupa de rezoluțiile/intențiile/obiectivele pentru anul 2024. Aminteam la final de 2023 că retrogradarea lui Mercur nu era prielnică deloc pentru rezoluții în noaptea dintre ani. Dar acum, se poate. Setează-ți intențiile, înregistrează-ți rezoluțiile, însă găsește un echilibru și nu exagera. Adică nu îți dori ce este superficial și inutil. Luna Nouă în Capricorn dorește să facem lucrurile responsabil, matur și cu mai multă discreție.

Luna Nouă de pe 11 ianuarie beneficiază de prezența lui Marte și de trigoane de semn cu Jupiter și Uranus. Cu alte cuvinte, chiar este un moment extraordinar pentru a pune pe hârtie ce anume ne dorim de la 2024. 

Citește și Astrologii internaționali despre prima Luna Nouă din 2024: ”Aduce independență și orizonturi noi”

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se va petrece în casa a zecea, cea a carierei și a statutului. Și se va petrece în conjuncție cu Marte, guvernatorul tău. Îți poți face un plan pentru 2024 în ceea ce privește zona profesională. Însă, trebuie să fie unul cât se poate de serios. Adică, să îți dorești să avansezi, să crești și să obții o poziție mai bună. Și să îți mai pui o intenție. Să te maturizezi și să nu tratezi precum un copil problemele care vor apărea. 

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă se va petrece în casa a șaptea, a relațiilor. Cei singuri se pot gândi la ce își doresc ei de la un partener. Criteriile trebuie să fie unele serioase, nu superficiale. Și să primeze compatibilitatea, nu doar atracția. Cei care sunt deja într-o relație își pot propune să petreacă mai mult timp de calitate în 2024 cu partenerul sau să încerce să ducă relația la un alt nivel. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă se petrece în casa a patra, a familiei. Acest eveniment este potrivit pentru cei care își doresc o casă nouă sau îmbunătățirea celei din prezent. De asemenea, vă puteți pe lista cu obiective și acceptarea membrilor familiei așa cum sunt ei și îmbunătățirea relației cu ei. Pentru liniștea interioară trebuie să depui eforturi în mod susținut.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă se petrece în semnul tău! Ai nevoie de prospețime! După care, trebuie neapărat să îți pui pe lista cu obiective sănătatea. Din toate punctele de vedere: fizică, mintală și emoțională. După care, preocuparea pentru înfățișare. Nu ar strica o vizită prin magazine pentru înnoirea garderobei sau o programare la un salon. 

Marte în Capricorn din 4 ianuarie. Decizii radicale pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel