Chiron în Balanță în harta natală sau rana relațiilor. "Indiferent dacă ești într-o relație sau ești singur, rana este acolo!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
freepik.com

Cum sunt nativii cu acest aspect în harta nașterii?

Se spune că rana lui Chiron în astrograma natală este un aspect pe care îl experimentăm încă de la naștere și care poate fi înrădăcinat în primii ani de viață.

În orice punct al hărții tale astrologice îl găsești pe Chiron, el vine cu lecții importante - pentru tine și, eventual, pentru cei din jurul tău. Trebuie doar să te confrunți cu ele. Chiron indică acele aspecte pe care trebuie să le rezolvăm pentru a progresa și a evolua. În harta natală, el dezvăluie zonele de traumă și modelele negative din care trebuie să ieși.

Când se află în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferință emoțională, pierderi, doliu și poate accentua durerea din urma pierderii unei persoane dragi. În cazul semnelor de foc, Chiron va aduce dificultăți legate de exprimarea emoțiilor și poate intensifica sentimentul de anxietate.

In semnele de aer, Chiron poate aduce dificultăți în comunicare, relații tensionate și poate evidenția nevoia de a fi acceptat în societate.

Chiron în Fecioară în harta natală sau rana perfecțiunii. Trebuie să-ți cunoști valoarea!

Arhetipul Balanței este personificarea echilibrului, armoniei și justiției în zodiacul occidental. Rezemat pe simbolul unei balanțe, acest arhetip își ghidează acțiunile și deciziile în căutarea echilibrului și corectitudinii. Persoanele cu acest arhetip sunt văzute ca diplomate, echilibrate și preocupate de menținerea armoniei în relațiile lor. Ele sunt cooperante, se străduiesc să găsească un teren comun și să evite conflictele. Cu toate acestea, pot avea tendința de a fi indecise, deoarece pun nevoile altora pe primul loc și pot căuta mereu o soluție care să satisfacă toate părțile.

Netflix nu va mai raporta numărul de abonați, un etalon pentru platformele de streaming

Ce înseamnă să ai Chiron în Balanță în harta natală?

Când Chiron este în Balanță într-o hartă natală, nativul poate să aibă o sensibilitate aparte față de echilibru și armonie în relații, dar și o abilitate unică de a servi drept mediator sau vindecător în situații de conflict sau dezechilibru. De asemenea, această poziție a lui Chiron sugerează că nativul este îndemnat să își vindece propriile răni legate de relații și să folosească această experiență pentru a-i ajuta și încuraja și pe alții aflați în proces de vindecare.

Cu Chiron în Balanță, nativii se simt răniți în relații, dar și de singurătate. Fie că ești sau nu într-o relație, rana te tot urmărește. Această rană se simte și se vede, oricât de mult ai încerca să o ascunzi.

Totodată, poate să existe și multă anxietate și vinovăție cu Chiron în Balanță. De obicei, acești nativi se simt nelalocul lor din punct de vedere social mai ales în copilărie, indiferent dacă ceilalți din jur o percep sau nu.

Această rană se poate arăta în multe feluri. Oamenii cu acest aspect se simt singuri și incompleți fără o relație, dar nu găsesc împlinirea nici când sunt într-o legătură amoroasă. Simt că le lipsește ceva. Este greu pentru acești nativi să aibă o relație fără să li se declanșeze această rană, care se poate face simțită inclusiv în parteneriate sau în prietenii.

Se spune că relațiile pentru acești nativi pot fi karmice, pentru că tind să poarte niște măști într-o relație. Le este frică să le arate partenerului adevăratul sine, de teamă să nu piardă legătura de dragoste.

Această frică de a fi singur îi face pe nativi să rămână în relații, indiferent dacă acolo este un abuz de vreun fel.

În final, persoanele cu acest aspect în hartă tind să ofere mai mult decât primesc într-o relație. Vor să facă mereu pe plac partenerului, ca nu cumva să îl îndepărteze. Alții se tem atât de mult că vor suferi în urma unei relații, încât refuză să aibă una. 

Îți sugerăm să vezi și: Balanța în 2024: Concentrare pe nevoile personale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel