Combate oboseala cu aromele naturale ale uleiurilor esențiale. Iată ce arome te vor revigora

astrosens Team | Dată: 12 Martie 2023, 09:32 | Categorie: Lifestyle
Combate oboseala cu aromele naturale ale uleiurilor esențiale. Iată ce arome te vor revigora. Sursa foto: freepik.com
Combate oboseala cu aromele naturale ale uleiurilor esențiale. Iată ce arome te vor revigora. Sursa foto: freepik.com

Atunci când te simți obosit și trist, uleiurile esențiale naturale te pot înveseli și binedispune.

Parfumul unor uleiuri esențiale te poate ajuta să te simți mai bine emoțional, de aceea ar trebui să le adaugi în difuzoare. Casa va fi umplută de mirosul unic al acestor uleiuri, care îți va transmite o doză de vivacitate. Iată uleiurile esențiale pe care le poți folosi în acest scop.

Uleiul de lavandă are un parfum minunat, care aduce confort și o senzație de stabilitate. În plus, uleiul de lavandă reduce emoțiile negative și frica.

Uleiul de mușcată îți oferă  o senzație de prospețime, te calmează, te revigorează, crește nivelul de energie și îți dă o stare de spirit. Se crede că mirosul uleiului esențial de mușcată are un efect benefic asupra tractului respirator superior. 

Dietă vegetariană: ce să mănânci și ce beneficii aduce?

Ulei de mușețel te relaxează și acționează ca un sedativ ușor. Aroma moale și liniștitoare a mușețelului amintește de un buchet de primăvară, de aceea, te veți simți mai bine și vei avea o senzație de confort. 

Uleiul de lămâie împrospătează aerul și te ajută să te concentrezi. Aroma citricelor a avut întotdeauna un efect pozitiv asupra nivelului de energie și motivației al unei persoane. Cu ajutorul acestui ulei vei deveni mai încrezător. Aroma de lămâie te încurajează să faci sport.

Cât putem rezista fără apă și mâncare? Ce spun specialiștii despre riscurile deshidratării

Uleiul de bergamotă stabilizează starea de spirit. Aroma sa alungă insomnia, îmbunătățește concentrarea și are un efect revigorant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play