Conjuncție Soare-Marte: Pasiune, curaj, dar și de furie. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Pe 18 noiembrie, avem o conjuncție Soare-Marte în semnul Scorpionului.

Soarele mai rămâne în semnul Scorpionului până pe 22 noiembrie. Marte va mai sta în semnul ce îl guvernează până pe 24 noiembrie. 

Dar cele două formează o conjuncție pe 18 noiembrie. Un aspect de temut! Energia conștientă se întâlnește cu acțiunea în semnul profunzimii și am intensității. Vom primi o doză suplimentară de vitalitate, curaj, dar și de furie și frustrări. Voința puternică și dorința de reușită ne vor face să dovedim și să ne ridicăm deasupra celorlalți. Spiritul de competiție va fi la un nivel ridicat. S-ar putea să alegem extremele și să încercăm să îi convingem pe ceilalți să ne urmeze. Chiar într-un mod persuasiv. 

Cu toate acestea, trebuie să fim conștienți că nu toată lumea ar putea aprecia eforturile noastre, iar recunoașterea momentului potrivit pentru retragere va fi crucială. Cei care vor vor fi afectați cel mai mult de această conjuncție sunt cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Puteți privi această conjuncție precum o călătorie în adâncurile psihicului nostru, o explorare a dorințelor noastre interioare, bune sau rele. Scorpionul, cu natura sa intensă, ne îndeamnă să ne reevaluăm și să decidem ce dorințe merită urmate și care trebuie abandonate pentru propria noastră pace și armonie.

Berbec: În această perioadă, poți experimenta o creștere a vulnerabilității sau a tensiunii. Orice criză se poate demonstraa fi o oportunitate de a privi lucrurile sub o altă lumină și de a evolua.

Taur: Îndreaptă-ți atenția pe strategiile din sfera relațională. Această conjuncție te poate ajuta să devii mai conștient de modul în care interacționezi cu ceilalți, să te îndemne să treci dincolo de aparențe și să construiești relații autentice.

Gemeni: Găsește modalități creative de a gestiona stresul. Învață să transformi tensiunea într-o forță motrice, nu într-un obstacol.

Rac: Pasiunea ta pentru copii sau pentru a construi legături profunde se amplifică. Acordă atenție detaliilor și bucură-te de fiecare moment petrecut alături de cei dragi.

Leu: Înfruntă-ți frustrările, nu le lăsa să te copleșească. Gestionarea și înțelegerea lor acum te vor ajuta să construiești un viitor mai echilibrat.

Fecioară: Ai grijă la modul în care îți exprimi nemulțumirile, pentru a evita conflictele. Optează pentru dialog și înțelegere. Și pentru replici mai puțin acide. 

Citește și Date de salvat în calendar! Când este difuzat Horoscopul 2024?

Balanță: A sosit momentul să fii răbdător. Evită să forțezi lucrurile și lasă-le să evolueze natural. Mai ales când este vorba de bugetul personal. 

Scorpion: Atracția și carisma ta sunt la cote înalte. Profită de această energie pentru a crea conexiuni puternice. Beneficiezi de un plus de ambiție. 

Săgetător: Adoptă abordarea "faptele vorbesc mai tare decât cuvintele". Concentrează-te pe acțiuni și mai puțin pe vorbe.

Capricorn: Acest tranzit aduce oameni noi în viața ta. Fii deschis la schimbări și la noi oportunități. Evită certurile cu prietenii. 

Vărsător: Ai putea întâmpina relații mai complexe, în special la locul de muncă. Fii pregătit să gestionezi tensiunile și să identifici soluții.

Pești: Dacă simți dorința de a călători, nu ezita să o faci. Acesta este momentul propice pentru a te aventura în locuri noi și pentru a învăța lucruri noi.

Citește și Conjuncție istorică Jupiter-Uranus în aprilie 2024! Cum afectează fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel