„Crater dublu” pe suprafața Lunii după prăbușirea unei rachete misterioase

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Stiri
sursă foto: captură de ecran YouTube, USA Today
sursă foto: captură de ecran YouTube, USA Today

Cei de la Nasa au descoperit un „crater dublu” pe suprafața Lunii, ca urmare a izbirii acesteia de către o rachetă misterioasă, neidentificată. Detalii mai jos. 

NASA a descoperit locul în care s-a prăbușit o rachetă, lăsând în urma sa un crater dublu.

Acest impact a fost unul așteptat, însă niciun alt impact anterior nu produsese un crater dublu, unul estic de 18 metri și unul vestic de 16 metri.

Cel puțin 47 de corpuri de rachete lăsaseră în trecut urme pe Lună, dar din nou, niciunul nu produsese un astfel de impact. Având în vedere că originea rachetei care a lovit Luna rămâne una necunoscută, la fel de misterioasă rămâne și natura dublă a acesteia, care denotă faptul că racheta respectivă care a produs deșeul spațial avea mase similare la ambele capete. 

Luna nu are o atmosferă protectoare, așa că este plină de cratere, ca „semne” rămase după coliziunea cu diverse corpuri precum asteroizii, de exemplu. Se pare că aceasta este prima dată când un deșeu spațial a lovit neintenționat suprafața Lunii. 

Luna este satelitul natural al Pământului și are efecte extraordinare asupra vieții noastre.

Din punct de vedere astrologic, ne aflăm în pragul unei Luni Noi în semnul Racului. 

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce vești cu privire la evenimentul astrologic de pe 29 iunie 2022. Avem o Lună Nouă în semnul Racului. Ce anume poate aduce aceasta? Ei bine, pe lângă intenții legate de familie și casă, ar trebui să existe și intenții legate de refugiul nostru interior. Și mai este ceva de care avem nevoie să ne amintim cu ocazia acestei Luni Noi: de rădăcinile noastre. 

Luna Nouă în semnul Racului se petrece pe 29 iunie 2022 la ora 05:52, ora României. Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. Vorbim despre această energie a Racului, adică de casă, familie, atașamente, dar și de victimizare uneori. 

Luna Nouă se petrece în casa a 12-a, așadar chiar dacă vine cu izul unui început, fiind în casa a 12-a, ne vorbește în același timp despre final, despre renunțare, abandon, dizolvare.

Racul are nevoie de refugiu, de confort, de a primi. Luna nu are lumină proprie, o ia de la Soare și ne-o oferă nouă. De aceea, la rândul nostru, avem nevoie să primim această lumină și să o oferim și noi mai departe. Să ne simțim inspirați și să inspirăm la rândul nostru.

Însă acest refugiu este nevoie să crească în noi înșine, să fie acel loc din noi în care să putem să redevenim, să acceptăm toată istoria de care suntem legați, să ne acceptăm familia, rădăcinile și să găsim sursa pentru a crea mai departe și pentru a reuși astfel, să dăm și celorlalți lumina din noi. Însă dacă noi nu reușim să o găsim încă noi, nu o vom putea oferi nici celorlalți. De aceea, dacă în această perioadă ne gândim să ne întemeiem o familie, să pornim către o relație, o casă, bine ar fi să o facem având o bază luminoasă în interior. Să nu pornim din poziția de victimă încercând să protejăm, fără resurse, o altă victimă în care ne oglindim rănile. Citește continuarea veștilor cu privire la Luna Nouă din Rac aici! 

surse: edition.cnn.com, businessinsider.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel