Cristalele vindecă TOT! Ce cristale să folosești în funcție de zodia ta

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Cristalele sunt din ce în ce mai folosite ca formă de terapie alternativă în vindecarea diferitelor afecțiuni. Având în vedere perioada cu marcaj intens de Pești pe care o traversăm acum, dar și faptul că am avut Conjuncția Jupiter-Neptun în Pești, trebuie să ne concentrăm pe vindecarea noastră. Vă propunem o serie de cristale vindecătoare în funcție de zodie și ascendent.

Luna aprilie ne aduce intrarea lui Venus în Pești. De pe 5 aprilie până pe 2 mai avem șansa să iubim nelimitat, să fim mai aproape de ceilalți, să reconstruim, să dizolvăm și să lăsăm în urmă ce a fost toxic, dar mai ales să vindecăm și să ne vindecăm. Citește aici despre zodiile care se pot implica cel mai mult în procesul de vindecare în timpul tranzitului lui Venus în Pești. 

Cristalele, folosite corect, pot aduce beneficii nu doar pentru o casă armonioasă, ci şi pentru muncă sau chiar studiu. Plasate şi întreţinute corect pe biroul de acasă sau de la serviciu, aceste „ornamente” magice şi discrete pot ajuta la menţinerea unei vibraţii pozitive, o concentrare mai bună, productivitate şi chiar pentru atragerea unor oportunităţi.

Însă cum elementul-cheie al acestei perioade este vindecarea, să vedem mai jos câteva recomandări de cristale vindecătoare potrivite fiecărei zodii sau ascendent:

Berbec / Ascendent în Berbec

Îți recomandăm hematitul care te va ajuta să îți clarifici gândurile, să ai o minte limpede și să te concentrezi mai ușor. Totodată, ochiul de tigru este cel care te va ajuta în caz că îți este teamă și ajută la vindecarea afecțiunilor sistemului digestiv.

Taur / Ascendent în Taur

Pentru a scăpa de blocajele de la nivelul comunicării încearcă cianitul albastru. Malachitul te va ajuta să îți purifici organismul și va funcționa ca un filtru împotriva radiațiilor. Lemnul pietrificat te va ajuta să îți calmezi nervii.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Celestitul te va ajuta să te vindeci mai ușor emoțional, agatul albastru îți va fi aliat în problemele cu digestia, în timp ce labradoritul va face minuni în ceea ce privește stresul cu care te confrunți la muncă și îți va întări sistemul imunitar. 

Rac / Ascendent în Rac

Ametistul te va ajuta să îți calmezi frica, să înlături anxietatea care te blochează deseori. Rodonitul te va ajuta să îți vindeci rănile, acționează precum un cicatrizant. 

Leu / Ascendent în Leu

Obsidianul negru te poate ajuta să reduci nivelul de anxietate, totodată te va feri de posibile atacuri energetice. Pirita înlătura oboseala și ajută la tratarea bolilor care țin de sistemul osos.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Apofilitul verde elimină stresul la care ești supus și are și o multitudine de alte beneficii. Amazonitul te va ajuta în caz de alergii, dar și dacă te confrunți cu insomnii.

Balanță / Ascendent în Balanță

Pe lângă faptul că te ajută să menții o energie bună a relațiilor pe care le ai, lapiz lazuli este benefic în bolile de ochi și de asemenea, ajută la un diagnostic mai precis în cazul bolilor rare. Cuarțul roz reduce migrenele și ajută la slăbit. 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Citrinul reduce depresia, ajută la sănătatea tiroidei și este excelent în cazul unor boli metabolice. Totodată, citrinul ajută la menținerea greutății. 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Turcoazul are un excelent efect antiinflamator, reduce durerile, iar Jasperul galben ajută la eliminarea stresului. 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Agatul roșu te scapă de migrene și ajută la sănătatea ficatului. 

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Aventurinul verde te poate scăpa de febră. Totodată, te va ajuta să îți fortifici organismul și să ai o piele mai sănătoasă. 

Pești / Ascendent în Pești

Acvamarinul ajută la vindecarea bolilor de gât, însă este un adjuvant excelent în tratarea dependendențelor.

citește aici despre cum poți să cureți cristalele și nu uita că s-ar putea să ai nevoie să deosebești cristalele adevărate de cele false, află mai multe despre asta de aici și ai grijă să nu te păcălești atunci când le achiziționezi.  

surse articol: mineraemporium.com, sarasotamagazine.com & energiacristalelor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel