Cum gestionezi un conflict în funcție de Zodie. Află cum se ceartă și cum se împacă fiecare Zodie/ Ascendent

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 09 sep 2022, 13:04 | Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Zodiile au o serie de trăsături interesante. Iată cum se manifestă acestea atunci când vine vorba despre situații de natură conflictuală. 

Poate că ați observat că în ultima perioadă pe site-ul Astrosens.ro, la articolele care prezintă în mod amuzant diverse trăsături ale zodiilor, apare un disclaimer de tipul: „Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Ca să puteți înțelege mai bine cum gestionați un conflict, nu vă uitați, deci, doar la poziția Soarelui, ci verificați-o și pe cea a lui Marte și mai ales pe cea a lui Mercur (planeta comunicării), în acest fel, veți înțelege mai ușor care este felul în care gândiți.

Cum se ceartă și cum se împacă fiecare Zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Cearta apare din senin, cuvintele sunt aruncate la nimereală, este extrem de impulsiv totul și pare un rollercoaster de nervi. Berbecul spune cam tot ce are de spus, indiferent dacă te rănește sau nu. Deși se aruncă în conflicte, nu prea le poate gestiona cu succes și pe cât de repede se ceartă, pe atât de repede se împacă. E posibil să îți aducă flori după sau să se comporte natural, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Taur/ Ascendent în Taur

O să îți spună verde-n față ce îl frământă și probabil că îl frământă de ceva timp. Taurii nu își doresc conflicte în lumea lor, au nevoie de stabilitate, de aceea dacă apelează la ceartă, chiar cred că pot rezolva ceva în acest mod. O ceartă cu un Taur nu va fi plăcută, cu siguranță. Aceștia aruncă vorbe dureroase. Împăcarea va depinde mult de contextul dat și de ce îi iese. Nu ține morțiș să facă el primul pas.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Uite o persoană cu care ar fi cel mai bine să nu intri în conflict. O să te zăpăcească, o să îți răstălmăcească toate cuvintele, o să aducă tot felul de idei chiar în miezul discuției, sau o să își amintească de alte certuri mai vechi. Nu ține ranchiună, asta este sigur. Deci, poți fi sigur de împăcare în cazul Gemenilor, nu or să te țină minte, au altele pe cap; nici nu vor da prea multă importanță împăcării.

Rac/ Ascendent în Rac

Asta este o ceartă care o să țină și o să se lase cu lacrimi, victimizare, amenințări. Nici cu Racii nu vrei să te cerți, sunt prea multe emoții acolo și pur și simplu nu știi unde se poate ajunge. Partea bună când vine vorba despre împăcare, este că ei s-ar putea să facă primul pas, să considere împăcarea ca fiind dulce. Însă, depinde de la caz la caz. Unii vor prefera rolul de victimă pe care îl vor duce până în pânzele albe. 

Leu/ Ascendent în Leu

Nici cu Leii nu vrei să te cerți, or să dorească să te domine și țin musai să aibă ei dreptate. Nici nu le pasă ce argumente ai putea aduce în discuție. Or să facă dramă, or să plângă dacă e cazul, or să țipe și or să trântească uși. Împăcare? Nu este un cuvânt care să își facă loc cu ușurință în vocabularul lor. Nu or să te caute decât dacă vor avea de câștigat și dacă le acorzi măcar la final ultimul cuvânt.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Acel tip de ceartă fără cuvinte care te poate călca pe nervi, acel tip de reproș care vine pe un ton natural și deși nu țipă nimeni, atmosfera pare a avea scântei, iar liniștea e asurzitoare. Fecioarele au această natură sfidătoare și parcă te ceartă și atunci când nu te ceartă. Împăcarea este posibilă, sigur. Doar ele nu s-au certat cu nimeni, ele doar au zis. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Singurul gând că ar putea apărea vreo mică șansă a unui conflict le dă fiori pe șira spinării acestor nativi și se gândesc serios cum să facă să o evite. Au tot felul de strategii pentru a evita certurile și le amână atât de mult până când ajung să stea pe butoaie cu pulbere. Balanțele sunt primele care aleargă către împăcare, întorcându-se exact de unde au plecat. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Nici cu Scorpionul nu vrei să te cerți, precum un Leu, va dori să te domine, dar spre deosebire de Leu, manipularea va fi mult mai fină, iar jocurile psihologice vor atinge cote de nesuportat. Scorpionii se ceartă cu toate armele din dotare și nu țin neapărat să câștige, ci mai degrabă să descopere cine voia să le facă rău. Dacă este vorba despre împăcare, lucrurile sunt complicate. Pentru că se găsesc de multe ori în relații toxice, o vor accepta sau chiar o vor căuta ei. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nativii Săgetător nu țin să stea prea mult la scandal, iar felul în care se ceartă are o notă de filosofie pe alocuri, plus ceva moralizator. Sunt destul de iuți la mânie, s-ar putea să nu aibă chef de scandal, să iasă din cameră, trântind ușa în urma lor și nemaiaruncând vreodată o privire către trecut. Împăcarea ar putea fi destul de superficială. Nu or să tragă de legături prea mult timp, are aventuri în care să plece. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Capricornii sunt parteneri interesanți pentru ceartă. Deși au multe pe cap, s-ar putea să își ia timpul necesar pentru a se certa meticulos cu tine, pentru a aduce tot felul de argumente. Nu or să se înfierbânte prea tare, însă or să îi scoată din sărite pe ceilalți cu calmul lor. Sunt deschiși atât ideii de ruptură cât și celei de împăcare, dar nu aștepta să facă ei primul pas.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Revoluție cu R mare, asta vor face Vărsătorii la ceartă. Va avea totul aspect de sfârșitul lumii. Vor dori ca cearta pe care au avut-o să aibă musai niște concluzii și să nu cumva să nu se învețe ceva din ea. Nu își doresc împăcări. Odată ce au închis ușa, închisă va rămâne. Cel mai bine când vine vorba despre un conflict cu acești nativi, este să le respecți dorința de libertate, asta va lăsa câteva portițe.

Pești/ Ascendent în Pești

Peștii pot lua decizii neașteptate în timpul conflictelor. Nu se ceartă cu cuvinte mereu, se ceartă cu priviri sau cu o retragere totală în spațiul lor personal, de unde nu vor să fie deranjați. Nu au nevoie să fie trași în conflict decât dacă e vorba undeva de a apăra pe cineva foarte drag lor. E posibil să fie printre cei care fac primii pași înapoi spre împăcare. 

Citește și: Ce vrea fiecare ZODIE să audă de la ASTROLOG

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play