Cum poți să arăți mai tânără fără operații? Proceduri nechirurgicale la care poți să apelezi

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Timpul nu poate fi oprit. Nici aspectul fizic, care suferă modificări pe măsură ce trec anii. Din acest motiv, numeroase femei apelează la proceduri nechirurgicale, care pot oferi tinerețe fără bătrânețe. Iată care sunt!

Există numeroase inovații pe care le poate oferi chirurgia estetică. De aceea, în prezent există câteva proceduri care ajută la restructurarea pielii și la îmbunătățirea aspectului pielii.

1. Peelingul chimic sau microdermabraziunea

Dacă vrei să calci pragul medicilor esteticieni, peelingul chimic și microdermabraziunea pot să îndepărteze petele maronii, acneea sau diferitele semne ale îmbătrânirii. Din fericire, sunt proceduri cosmetice nedureroase, care se pot practica inclusiv în saloanele din preajma casei tale, la spa sau într-un cabinet dermatologic.

Specialiștii îți pot consulta tipul de piele și gravitatea problemelor acestuia, ca să-ți recomande un peeling mai ușor sau mai intens. Trebuie să știi că după peeling, va fi nevoie de o perioadă de repaos de câteva zile, până când pielea își revine complet. Microdermabraziunea stimulează producția de colagen.

2. Fillerele dermice

O altă procedură care poate fi folosită de către persoanele care vor să pară mai tinere fără să facă o operație este dată de fillerele dermice. Acestea reușesc să umple ridurile, cu ajutorul acidului hialuronic. Rezultatul? Un ten mai tânăr, mai luminos, cu mai puține imperfecțiuni.

De regulă, fillerele dermice se folosesc pentru o singură utilizare și hidratează intens pielea. Aceasta devine mai elastică și are un aspect uniform. Desigur, beneficiile fillerelor nu sunt permanente, ci trebuie repetate o dată la 6 luni sau conform indicațiilor specialistului.

Totodată, se pot folosi fillerele dermice și pentru conturarea pomeților, pentru creșterea volumului buzelor sau pentru modificarea altor părți ale corpului.

3. Injecțiile cu toxină botulinică

Nu în ultimul rând, cea mai cunoscută procedură nechirurgicală este reprezentată de injectarea cu toxină botulinică. Aceste injecții  pot corecta eficient spasmele musculare care duc la formarea ridurilor de expresie. Mai mult, pot să diminueze imperfecțiunile de la nivelul feței. Reprezintă o soluție care dă roade și încurajează efectul de întinerire, atât timp cât sunt injectate corect, cu dozele recomandate.

Se recomandă și consultul medical înainte, pentru a verifica dacă sunt afecțiuni care pot interfera cu injecțiile cu toxină botulinică.

Injecțiile cu botox sunt capabile să trateze ridurile, dar și excesul de transpirație și secreția de sebum.

Îți recomandăm și: Cum îți protejezi tenul în sezonul rece? Sfaturi utile pentru o piele sănătoasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel