Cum scăpăm de grăsimea de pe abdomen. Cori Grămescu: Regulile se aplică și pentru surplusul dispus pe tot corpul

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels
Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels

Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, a dezvăluit "regulile de aur" pentru persoanele care vor să scape de grăsimea de pe abdomen. Acestea se aplică, de altfel, și în cazul surplusului de grăsime dispus proporțional pe tot corpul.

"În primul rând, trebuie să conștientizăm faptul că pentru a slăbi avem nevoie de deficit caloric care se poate obține printr-o dietă alimentară bazată pe cât posibil pe ingredientele naturale, neprocesate, de bună calitate și prin activitate fizică de tip non fitness combinată cu antrenamente specifice capacității fizice ale fiecăruia.", a spus Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, într-o postare pe Facebook. 

Regulile se aplică "indiferent dacă vorbim de un surplus de grăsime dispus proporțional pe tot corpul sau localizat în anumite zone cum este abdomenul.", a adăugat ea.

"Sportul are un rol esențial în menținerea stării de bine a organismului și aș vrea să avem mereu în minte că prin sport vom avea o sănătate cardiovasculară îmbunătățită, ne vom îmbunătăți forța musculară și rezistența și ne vom elibera de stres, pe lângă rezultatele estetice pe care le aduce.", a mai transmis Cori Grămescu. 

În încheiere, Cori Grămescu a atras atenția asupra faptului că, "de cele mai multe ori, o inflamație a abdomenului este efectul consumului de alimente cu un conținut mare de carbohidrați și grăsimi cum sunt produsele de panificație, cartofii prăjiți sau dulciurile, dar și al consumului în mod frecvent a băuturilor alcoolice."

"Indiferent de schimbările pe care ți le doreșți, alimentația trebuie să fie bazată pe ingrediente naturale, neprocesate pentru a susține reducerea inflamației din corp.", a conchis Cori Grămescu. 

VEZI ȘI: Ce mâncăm când suntem stresați. Cori Grămescu, 9 opțiuni sănătoase

Cori Grămescu are nouă propuneri de alimente pentru momentele în care vă simțiți "stresați și copleșiți de tot ce aveți de făcut".

"Știm cu toții că felul în care alegem să mâncăm ne influențează starea de spirit, fizicul și starea generală de sănătate. Aşa că, data viitoare când vă simțiți stresați şi copleșiți de tot ce aveți de făcut, încercați să înlocuiți mâncarea procesată cu alimente nutritive.

Câteva opțiuni sănătoase pe care le puteți încerca

Fulgii de ovăz - Carbohidraţii complecşi din fulgii de ovăz cresc nivelul de serotonină şi au un efect de calmarea asupra creierului, deoarece au un nivel ridicat de antioxidanţi.", a scris, printre altele, Cori Grămescu.

Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel