DARURI minunate de la Venus pentru ȘASE zodii în luna mărțișorului. O zodie debordează de carismă!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Venus, planeta plăcerilor, se află în tranzit în Berbec, până la 17 martie, când se va muta în Taur. Iată ce daruri aduce Micul Benefic pentru următoarele ȘASE zodii!

Pe 20 februarie, Venus sau Micul Benefic și-a început tranzitul în Berbec, primul semn al zodiacului. Aici va sta până la data de 17 martie, când va intra în Taur.

Cine este Venus? Poate știi deja că în astrologie, vorbim despre planeta plăcerilor, a banilor, a frumuseții și a iubirii. Plasarea ei în astrograma natală ne afectează, deci, modul în care ne exprimăm afecțiunea. Ne arată de cine suntem atrași, dar și care este propria noastră atracție. Tot Venus este cea care ne spune ce obiceiuri avem legate de cheltuieli și creionează ce fel de estetică ne atrage.

Nu în ultimul rând, Venus ne indică despre ceea ce ne face fericiți în amor. O persoană care are Venus în Berbec este foarte directă și vrea un partener la fel de sigur pe el și la fel de direct.

Totodată, un nativ cu semnul lui Venus în Berbec este foarte atrăgător și magnetic, reușind să facă o cucerire cu o rapiditate fantastică. Dacă un astfel de nativ te place, vei ști clar.

Tranzitul lui Venus în Berbec a fost marcat și de întâlnirea lui Venus cu Jupiter de pe 2 martie, când am avut parte de cea mai romantică zi a anului din punct de vedere astrologic.

Să nu uităm nici că Jupiter este în același semn, al Berbecului! Va sta aici până la 16 mai și ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață.

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus este în semnul tău! Așa că încă mai ai timp să faci lucruri grozave. Ai ocazia să îți schimbi înfățișarea. Să te îmbraci diferit. Să mănânci un preparat care îți place la nebunie. De altfel, Venus în semnul tău nu are cum să nu îți priască! Ești semnul din zodiac ce debordează de magnetism și de carismă. Ai o stare bună, care o să aducă o energie pe măsură în jurul tău, alături de multă joacă. Profită la maximum de zilele care au mai rămas până când Venus va ieși din semnul tău.

Gemeni/Ascendent în Gemeni 

Venus este în prezent prin tranzit în Casa a 11-a. Ce înseamnă asta? Că în jurul tău vin oameni plăcuți, gata să îți sară imediat în ajutor. O să capeți încredere în ei și realizezi ce dar minunat este prietenia celorlalți. Ba mai mult, unii nativi pot avea mai mult decât o prietenie cu aceste persoane, mai ales dacă își doresc.

Merită să amintim și că Marte mai stă în semnul tău până la 25 martie, așa că ajutorul celor dragi o să vină numaidecât. Dar nu uita să îl ceri!

Leu/Ascendent în Leu

În Leu, Venus tranzitează Casa a 9-a. Mai ai câteva zile excelente dacă ai de susținut examene! O să ai super chef de învățat și este un moment optim și pentru partea administrativă, ce implică acte sau documente. Ai face bine să îți pui la punct și următoarele detalii despre o călătorie. Caută o destinație de vacanță, fiindcă și Jupiter va fi în aceeași casă, deci aspectele sunt favorabile. Până pe 17 martie, poți avea o călătorie pe care să nu o uiți niciodată!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pentru Scorpioni, Venus este în Casa a 6-a. Primești mult sprijin de la colegi, iar în general, ai o perioadă foarte bună la locul de muncă. Și, desigur, se văd și roadele muncii tale. Și pe plan personal îți aduce beneficii Venus. Acasă, ești sprijinit, iar partenerul este mult mai dornic să te ajute la treburi gospodărești.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ce beneficii aduce Venus în Berbec pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendentul în Capricorn? Venus este în Casa a 4-a până pe 17 martie, așa că aduce multă înțelegere din partea celor dragi din familie. Ai energie bună în jurul casei și merită să o pui în valoare. Poți să încerci să redecorezi locuința, dacă nu ai făcut-o deja, astfel încât să o transformi într-un loc sacru, ce îți oferă o stare de bine și te ajută să îți reîncarci bateriile.

Pești/Ascendent în Pești

În semnul Peștilor, Venus se află în prezent în tranzit prin Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Ei bine, după cum știm, când Venus este în Casa a 2-a, tinde să exagereze destul de mult cu cheltuielile. Mai ales că va fi susținută și de Jupiter.

Totuși, poți să profiți de acest aspect și să cumperi ceva util și benefic pentru tine. Pe scurt, cumpără în această perioadă ceea ce îți poftește inima. Dacă faci mai multe cheltuieli în propriul interes, o să îți fie foarte bine.

Astrosens îți recomandă să citești și: Etalare Amos luna martie - cadou pentru femei: "Vei primi apreciere și recunoaștere pentru realizările tale"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel