Date de salvat în calendarul lunii martie: "Urmează schimbarea la față a două planete importante!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Luna martie este una istorică din punct de vedere astrologic. Iată care sunt evenimentele principale, pe care nu trebuie să le neglijăm în prima lună de primăvară.

Cum va arăta calendarul astrologic al lunii martie? Astrologul Daniela Simulescu spune că va fi unul destul de aglomerat, plin de evenimente importante, care ne vor marca.

De ce spunem asta? Fiindcă urmează două tranzite istorice: Saturn în Pești și Pluto în Vărsător. Iar apoi, Marte va ieși din semnul contaminat al Gemenilor și va păși în Rac.

Deși mai sunt și alte evenimente demne de luat în seamă în această lună, ne vom concentra atenția asupra celor mai importante.

Pe 7 martie, Saturn intră în semnul Peștilor.

Tranzitul lui Saturn în Pești va dura de pe 7 martie 2023, până pe 25 mai 2025. La un moment dat, va avea și o scurtă intrare în Berbec și va reveni în Pești de pe 1 septembrie 2025, până pe 14 februarie 2026. 

Ce vrea Saturn? Autenticitate și maturizare. Își dorește pragmatism. Nu îi pasă de exagerări. Cere timp și austeritate. Îi place să pună blocaje și să ne ofere limite. Pe de altă parte, semnul Peștilor nu are limite. 

ULTIMATUMUL lui Saturn în Vărsător pentru toate zodiile până pe 7 martie

Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă o închidere de ciclu sau ultimul ceas, așa cum îl denumește astrologul Daniela Simulescu. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, planeta îți arată că nu mai poți să tragi. Că ai exagerat cu modul de trai, dar și cu obiceiurile pe care le ai. Devin realitate și schimbările climatice, încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Se impun schimbări serioase în ceea ce privește legătura cu mediul, natura și sufletul. 

Omenirea se va îndrepta și mai mult către online și pot apărea și alte religii, mai ales că arhetipul Peștilor vorbește și despre religie și partea spirituală.

Pe 23 martie, Pluto intră în Vărsător.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro spune că acest tranzit va zgudui civilizația. Chiar dacă momentan, vorbim despre o perioadă scurtă, de pe 23 martie până pe 11 iunie. De fapt, va fi ca un teaser la adevăratul tranzit. Pluto este cel care înseamnă control, dar și schimbări radicale.

Efectele lui Pluto în Capricorn din 2008. Vezi cum te va mai influența până în 2024

În timp ce Vărsătorul se referă la tehnologie și la viitor. Așa că vom începe să realizăm faptul că tehnologia este adânc înrădăcinată în viețile noastre, dar și că dependența noastră de ea nu mai poate fi negată. Vor fi la ordinea zilei teme precum libertatea personală, comunitatea sau drepturile egale.

Fiindcă Pluto adoră controlul, în următorii 20 de ani, o să devină obligatoriu controlul prin tehnologie. Pot să apară schimbări de algoritm sau reglementări în cazul rețelelor sociale. Mai mult, tranzitul lui Pluto în Vărsător poate să vizeze și cele mai bizare meserii. Va fi un alt eveniment istoric din punct de vedere astrologic!

Pe 25 martie, Marte intră în Rac.

În sfârșit, Marte va părăsi un semn contaminat de retrogradare. Vorbim de semnul Gemenilor. Iar planeta acțiunii se va muta în Rac, un semn cardinal, dornic de a construi o bază și o fundație. Și de a stabili unele rădăcini. Este adevărat că acțiunea nu va fi una fățișă, ci mai degrabă interiorizată. Deoarece intră într-un semn de apă și nu musai unul care îi este pe plac, Marte o să ne facă să fierbem mult si bine până când o să trecem la treabă. De fapt, intrarea lui Marte în Rac va aduce multă procrastinare și evitare.

Marte în Gemeni, 20 august 2022-25 martie 2023: „tărâmul tuturor posibilităților”

Urmărește și emisiunea completă cu Astrologul Daniela Simulescu! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel