De ce respingerea doare? Suferința este opțională și are termen de valabilitate

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Articole
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

În martie, vom avea parte de o conjuncție strânsă între Chiron și Nodul Nord în Berbec. 

Chiron în Berbec vorbește despre rușine și durere. Chiron este un asteroid cu o poveste marcantă. Fiul unei femei superbe și al lui Cronos, acesta s-a născut centaur- jumătate cal, jumătate om, din această cauză, mama lui l-a abandonat și l-a respins. Prima lecție a lui este aceea că trebuie să depășim rușinea pe care o simțim. Cu toții avem dezamăgiri, probleme de sănătate, probleme personale, cazuri dramatice în familie, multă durere. Iar durerea nu e rușine, problemele personale nu sunt o rușine, noi ne acceptăm aceste probleme, le dăm sens și mergem mai departe.

Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, o sursă de durere și suferință din trecut, care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior. Durerea ta este poarta spre trezirea ta. Chiron indică ceea ce este necesar să rezolvăm pentru a putea merge mai departe, ca să evoluăm.

De câte ori se reactivează o rană, iese la iveală copilul interior care preia controlul. În aceste situații, tendința este să ascunzi anumite comportamente care nu au fost acceptate în copilărie, astfel încât să continui să fii plăcut sau iubit de către cei din jur.

Chiron este o parte din noi diferită de ceea ce considerăm a fi bun și acceptat în lume. Este o frică de a ieși din norme, dar și o neacceptare a anumitor părți ale noastre.

Conjuncția Chiron-Nodul Nord în Berbec ne arată că durerea este plasată undeva la nivelul ego-ului, iar vindecarea vine din concentrarea pe sine. S-ar putea să suferim din cauza faptului că, dincolo de toate eforturile noastre, nu avem succes. Încercăm să compensăm prin a-i forța pe ceilalți să ne iubească. Avem impresia că dacă nu o fac, nici nu merităm. Dar adevărul este altul! 

Este nevoie să înveți să te accepți așa cum alții nu au putut să o facă, pentru a te putea converti din rănit în vindecător. Deși Chiron poate să devină o rană pe care este greu să o vindeci la tine, îi poți ajuta pe alții să o facă.

Sapă adânc în interiorul tău și amintește-ți că întotdeauna va exista luminița de la capătul tunelului. Ne temem să ne conectăm cu sentimentele și cu inima noastră, dar Chiron ne poate ajuta, chiar dacă procesul nu este unul ușor.

Citește și Horoscop MARTIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel