Dezinformare pentru Balanță. Săgetător, ai grijă la ce spui! Vărsătorii sunt dați peste cap de cheltuieli

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce trebuie să aibă în vedere următoarele TREI zodii? Daniela Simulescu are vești de la astre!

În această lună, am făcut transferul de la energia Vărsătorului la cea a semnului Pești, ultimul din zodiac. În prezent, discutăm despre un arhetip al emoțiilor, dar și al retragerii. Pe 20 martie, avem Echinocțiul de primăvară, care va veni cu mai multă energie pentru fiecare dintre noi.

Marte este încă în semnul Vărsătorului, așa că suntem nevoiți să vedem cu încredere planurile de viitor. Totuși, trebuie să fim și în căutarea metodelor pentru a le pune în aplicare. 

La final de lună, vom avea Luna Plină în Balanță. O să ne dăm seama care sunt limitele noastre în relații, dar și în parteneriate.

Să vedem ce au pregătit astrele pentru următoarele TREI zodii.

Balanță/Ascendent în Balanță

Sănătatea este vizată. Mercur se întâlnește cu Neptun în Casa a șasea. Daca apare un diagnostic și nu ești sigur de el, mai cere și o a doua opinie. De asemenea, ai un risc crescut să te lași păcălit de tot felul de vindecători, care apar în special pe internet. Ești foarte predispus la dezinformare când vine vorba de sănătate, așa că ai puțină grijă la acest capitol. Mergi doar la specialist în domeniul medical atunci când ai o problemă. 

Condițiile de muncă pot fi puțin neplăcute pentru unii nativi Balanță, dar nici nu prea ai ce face ca să le schimbi. În schimb, astrologul îți cere să fii puțin relaxat și să privești lucrurile cu o mai mare lejeritate, ca să poți trece mai ușor prin ceea ce ți se întâmplă.

Pot să apară și probleme cu copiii la final de săptămână, fie că aceștia sunt mici sau mari.

Nativii Berbec au nevoie de vindecare. Supărări și lipsă de încredere pentru Taur și Gemeni

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În primul rând, trebuie să ai foarte mare grijă la drumurile pe care le faci sau la călătoriile pe care le ai în plan. Marte din Casa a treia face un careu cu Uranus din Casa a șasea. Și ar fi bine să nu te aventurezi. Trebuie făcut totul cu mare atenție și fără riscuri. Riscul nu este bun pentru tine în aceste zile.

Ai mare grijă și la ceea ce scoți pe gură în această săptămână. Poți avea un ton agresiv și mai autoritar în anumite momente. Ceilalți pot privi cu ochi răi atitudinea ta. Spune-ți punctul de vedere, dar mai frumos.

Conjuncția dintre Mercur și Neptun din Casa a patra este bună ca să poți face pace cu o rudă. Poate fi un moment în care să realizezi că orgoliul tău este prea mare. Ar fi grozav să poți face pace cu oamenii din familie.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele se întâlnește cu Saturn în Casa a doua, a banilor și a resurselor. Mercur se întâlnește cu Neptun în aceeași casă. Este clar că aveți aplomb, curaj, dar cheltuielile nu se lasă plecate de la voi. Sunt foarte multe cheltuieli. Tinzi să te lași păcălit și cheltui și banii pe care încă nu îi ai!

Ai face bine să pui deoparte un buget de rezervă, unul de risc, de urgențe. Nu te grăbi cu nicio cheltuială.

Poți să citești și: Scorpionii trebuie să își dea seama ce vor. Capricornii au nevoie de plăceri, iar Peștilor le trebuie acceptare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel